Estefania Villareal din Rebelde își deschide o pagină pe internet cu conținut pentru adulți. Actrița a slăbit 70 de kilograme

Publicat pe 30.07.2024 la 12:06 Actualizat pe 30.07.2024 la 12:30

Estefania Villareal a reușit să atingă faima odată cu rolul Celina Ferrer din telenovela Rebelde. La 11 ani de la debutul său în această lume, actrița care a slăbit 70 de kilograme a anunțat că își deschide o pagina pe internet cu conținut pentru adulți.

actriță zâmbește

Estefania Villareal din Rebelde își deschide o pagină pe internet cu conținut pentru adulți

Getty Images

Estefania Villareal s-a arătat foarte emoționată pentru noul proiect pe care l-a început. Actrița care a cunoscut faima odată cu rolul Celina Ferrer în telenovela Rebelde a anunțat faptul că și-a deschis o pagină pe internet cu conținut pentru adulți.

Estefania Villareal din Rebelde își deschide o pagină pe internet cu conținut pentru adulți

Pe pagina personală de instagram, vedeta a lăsat să se înțeleagă ce anume vor găsi fanii pe platforma digitală special concepută pentru adulți. De asemenea, a dezvăluit și suma pe care trebuie să o plătească cei care sunt curioși să vadă ce se întâmplă. În prezent, aceasta are 1 milion de prieteni virtuali pe instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 36 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt emoționată să împărtășesc cu voi un nou capitol din călătoria noastră împreună. Astăzi îmi deschid pagina de OF, un spațiu intim și exclusiv acolo unde ofer conținut special, creat cu toată dragostea și dedicarea.”, a scris vedeta pe data de 28 iulie, arată univision.com. Estefania Villarreal a distribuit alături de textul explicit și o fotografie alb-negru, acolo unde le-a promis fanilor că le va oferi momente de neuitat.

Citește și: Estefania Villarreal a slăbit 70 de kilograme. Cum arată acum actrița din Rebelde

“Vă invit să mă însoțiți în această nouă aventură, acolo unde fiecare imagine și video sunt realizate pentru a vă oferi momente unice și memorabile. Vă mulțumesc pentru sprijinul constant și pentru aceastp comunitate. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc această experiență cu voi și să continuăm să creăm momente de neuitat împreună. Uniți-vă cu mine pe OF și descoperiți frumusețea și intimitatea pe care am creat-o pentru voi.”, a spus. Cu doar câteva zile înainte de a face marele anunț, aceasta a distribuit pe pagina de instagram mai multe fotografii îndrăznețe.

“Mâine este ziua. Pregătește-te să intri într-un univers plin de eleganță și senzualitate. Mâine dezvălui conținutul exclusiv pe OF. Nu pierde această experiență intimă și unică. Vă mulțumesc că faceți parte dintr-o comunitate atât de specială.”, a mai scris vedeta din Rebelde.

Transformarea actriței Estefania Villarreal de când a slăbit

La 7 ani după ce a jucat-o pe Celina Ferrer în Rebelde, actrița a intrat într-un proces dur pentru a slăbi. Discret, a documentat totul pe rețelele sociale și a ținut ca fanii săi să fie ținuți la curent cu tot ce se întâmplă. În 2018, transformarea sa era deja evidentă. La 37 de ani reușea deja să se simtă mult mai bine în pielea sa.

Până în prezent, vedeta nu a dezvăluit modalitatea pentru care a optat pentru a se transforma în totalitate. Acum 11 ani a subliniat că totul a început cu o muncă interioară, acolo unde ea trebuia să vadă prețuire de sine.

“Pentru mine niciodată n-a fost vorba despre kilograme. Nimic nu se compară cu libertatea pe care ne-o oferă puterea personală, să învățăm să se iubim necondiționat, dincolo de corpul nostru, dincolo de propria individualitate. Pentru mine niciodată n-a fost vorba despre o talie sau un număr, ci să-mi iubesc fiecare centimetru de piele. Cu foarte multă iubire vă spun asta, că lucrul începe din interior.”, a scris vedeta în 2013.

În articolul

Estefania Villareal din Rebelde își deschide o pagină pe internet cu conținut pentru adulți. Actrița a slăbit 70 de kilograme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x