Estefania Villarreal pe vremea când era doar o fetiță. Cum arăta actrița înainte de a cunoaște succesul

Publicat pe 03.01.2022 la 21:00 Actualizat pe 03.01.2022 la 16:36

Estefania Villareal este una dintre cele mai iubite actrițe mexicane. Vedeta a cunoscut succesul odată cu telenovela "Rebelde", dar pe vremea când era doar o fetiță aceasta nu s-ar fi gândit că o să ajungă un star mondial.

Estefania Villarreal purta uniforma cu fustă scurtă și sacou roșu

Estefania Villarreal pe vremea când făcea parte din telenovela "Rebelde"

Profimedia Images

Estefania Villarreal este o cunoscută actriță mexicană în vârstă de 34 de ani. După ce a jucat în telenovela “Rebelde”, aceasta a cunoscut succesul pe plan internațional și a continuat să-și demonstreze talentele actoricești.

Pe vremea când era doar o fetiță nu s-ar fi gândit niciodată că meseria aceasta o va propulsa rapid în topurile internaționale. Vedeta și-a dorit să posteze pe rețelele de socializare o imagine de când era micuță, astfel ca fanii să poată vedea și o altă latură a ei.

Estefania Villarreal nu era foarte diferită atunci când era mică, asta pentru că ochii ei rotunzi și pătrunzători erau la fel de frumoși. De asemenea, părul actriței nu era prea diferit nici pe vremuri, aceasta purtând aceeași lungime și în copilărie.

Estefania Villarreal, pe vremea când era doar o fetiță

Celebra actriță are acum nenumărați fani pe rețelele de socializare, acolo unde le arată celor care o îndrăgesc imagini și filmulețe din viața ei. Printre fotografiile postate se numără și câteva de pe vremea când era doar o fetiță.

La acea vreme, nimeni nu s-ar fi gândit că Estefania Villarreal va cunoaște succesul fulminant pe care l-a avut cu telenovela “Rebelde”. De altfel, printre planurile legate de muncă, tânăra le-a arătat internauților și un moment special legat de planurile personale. Aceasta a primit inelul de logodnă de la partenerul ei.

„Și da. Am zis da și o voi face. Da”, a scris Estefania Villarreal în dreptul fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că aceștia nu au anunțat o dată oficială la care va avea loc nunta, însă evenimentul este pus în așteptare.

“Bebeluș frumos”, i-a scris un fan pe contul personal de Instagram.

Estefania Villarreal și partenerul ei israelian se vor căsători în curând, însă din cauza proiectelor pe care trebuie să le onoreze, cei doi nu au vorbit despre o data concretă. Cei doi s-au logodit în octombrie 2019 și voiau să se căsătorească anul următor.

“Sunt foarte recunoscătoare că l-am întâlnit pentru că nu am alt sprijin mai mare decât el. Bineînțeles că și familia mea este alături de mine, dar fac referire la relații.”, a spus actrița.

Estefania Villarreal în Rebelde

În timp ce juca în telenovela “Rebelde”, actrița a înființat formația c3Q's, trupă ce a lansat piesa “No me importa”. De altfel, Estefania Villarreal este și o cântăreață extrem de apreciată.

În telenovela mexicană, “Celina” era buna prietenă a “Miei Colucci”, o frumoasă tânără plină de bani. Fetița plinuță care stătea întotdeauna în umbra colegelor sale, a reușit să fie îndrăgită de telespectatorii din întreaga lume.

Chiar dacă nu a reușit să aibă niciodată un trup tras prin inel, Estefania Villarreal este ambasadoare pentru diferite branduri de haine și cosmetice. Datorită siguranței și tăriei de caractere, actrița nu s-a lăsat niciodată mai prejos.

În fiecare zi, Estefania Villarreal își împarte viața cu cei 812 mii de urmăritori de pe contul de Instagram, acolo unde este extrem de activă. Printre telenovele în care a mai jucat se numără și “Y manana sera otro dia” (2018), “Despertar contigo” ( 2016-2017), “Yo no creo en los hombres” ( 2014-2015).

În articolul

Estefania Villarreal pe vremea când era doar o fetiță. Cum arăta actrița înainte de a cunoaște succesul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x