Eugenio Derbez este dispus să aibă o relație cordială cu Victoria Ruffo după ani de “război”. Cum a apărut actorul în mediul online și ce a declarat

Publicat pe 09.01.2023 la 14:48 Actualizat pe 09.01.2023 la 15:07

Eugenio Derbez este dispus să aibă o relație cordială cu Victoria Ruffo după ani de “război”. Cum a apărut actorul în mediul online și ce a declarat.

Eugenio Derbez poartă un costum negru și cămașă albă. Actorul zâmbește

Eugenio Derbez este dispus să aibă o relație cordială cu Victoria Ruffo după ani de “război”

Profimedia Images

Eugenio Derbez a revenit în mediul online cu noi declarații legate de fosta sa soție, faimoasa Victoria Ruffo. Cei doi au împreună un copil, pe Jose Eduardo. În ciuda problemelor pe care le-au avut în trecut, actorul este dispus să reia o relație cordială cu cea care i-a dăruit un băiat.

Eugenio Derbez este dispus să aibă o relație cordială cu Victoria Ruffo după ani de “război”

Eugenio Derbez și Victoria Ruffo au intrat într-un conflict de familie acum mai bine de 25 de ani. La acel moment, marea actriță i-a interzis fostului soț să petreacă timp cu fiul său, Jose Eduardo, în primii ani de viață. Într-un interviu recent, acesta a declarat că pentru noul an își dorește “să facă pace cu ea”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am vorbit cu Jose Eduardo și sunt pregătit să ajung la un punct comun cu ea.”, a declarat Eugenio Derbez în fața jurnaliștilor de la “El gordo y la flaca”. Cu toate acestea, actorul și-a readus aminte momentele în care nu a putut fi alături de fiul său în primii ani ai copilăriei acestuia.

“A fost foarte greu pentru mine să aflu totul din presă. Atunci când fiul meu avea câte o reușită școlară, un succes, pentru mine a fost foarte dureros. Am trăit cu toată această supărare, dar cred că a venit timpul să trec peste toate astea.”, a spus acesta. Eugenio Derbez a vorbit încă din anul 2020 despre o posibilă reconciliere cu Victoria Ruffo. Ba mai mult, acesta este dispus să-i ceară iertare vedetei.

“Oamenii nici măcar nu își imaginează prin ce am trecut amândoi. Într-unul din aceste cazuri îmi doresc să-mi cer iertare, cu multă plăcere am s-o fac.”, a declarat în cadrul “Ventaneando”. Cu toate că au trecut 3 ani de la aceste declarații, cei doi actori continuă fără să-și vorbească.

“Cred că trebuie s-o scot la capăt cumva. Cel mai afectat am fost eu, nu cred că Jose Eduardo a simțit o lipsă așa de mare. Vreau ca acum să ne revedem toți trei.”, a punctat actorul în cel mai recent interviu.

Eugenio Derbez și Alessandra Rosaldo formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri

Eugenio Derbez și Alessandra Rosaldo au o familie foarte frumoasă și fericită, în ciuda micilor neînțelegeri de cuplu pe care orice relație le întâmpină la un moment dat. Eugenio se arată a fi o persoană impulsivă și vocală, pe când Alessandra este calmul și raționamentul din relația lor.

Eugenio a publicat într-o perioadă a vieții sale, o situație complicată prin care trecea unul dintre spitalele din Tijuana, Mexic. Pe contul personal de socializare a denunțat nedreptatea, care la început a părut să-i aducă doar necazuri. „Uneori trebuie să ridici vocea chiar dacă ai probleme,” a spus el la acea vreme.

În cele din urmă, medicii i-au mulțumit lui Eugenio pentru ajutorul oferit: „Nu regret. A fost dificil. Au fost momente când am spus: „Pentru ce am intrat în asta? Voi fi foarte blamat, dar în cele din urmă mă simt foarte mulțumit că le-am dat glas acestor doctori care au avut atât de mult nevoie de ajutor ”, a concluzionat el.

În articolul

Eugenio Derbez este dispus să aibă o relație cordială cu Victoria Ruffo după ani de “război”. Cum a apărut actorul în mediul online și ce a declarat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x