Eugenio Derbez vorbește despre relația actuală cu Victoria Ruffo. Cum se înțelege actorul cu fosta sa soție

Publicat pe 11.09.2022 la 21:00 Actualizat pe 11.09.2022 la 14:23

Eugenio Derbez vorbește despre relația actuală cu Victoria Ruffo și spune care este motivul pentru care îi poartă ranchiună fostei sale soții.

Eugenio Derbez poartă un costum negru și cămașă albă. Actorul zâmbește

Eugenio Derbez se află în cadrul premierei "The Valet". 19 mai 2022

Profimedia Images

Eugenio Derbez a vorbit pentru prima oară despre relația pe care o are la momentul actual cu Victoria Ruffo, celebra actriță ce i-a fost soție între 1992 și 1997. Cei doi au împreună un băiat pe nume José Eduardo. Actorul spune că și-a vizitat tot mai rar copilul, încă de când acesta a venit pe lume.

Eugenio Derbez vorbește despre relația actuală cu Victoria Ruffo

Puține au fost dățile în care Eugenio Derbez a vorbit despre relația sa cu Victoria Ruffo, cea care i-a fost soție și i-a dăruit un copil acum mai bine de 25 de ani. Acesta a povestit pentru prima oară care este motivul pentru care îi poartă ranchiună fostei sale partenere. Cu toate că relația lor era pe punctul de a se destrăma, atunci când s-a născut José Eduardo cei doi au continuat să trăiască împreună ca o adevărată familie.

“Unul dintre motivele pentru care am suferit și pentru care m-am certat atât este pentru că atâția ani nu mi-am putut vedea copilul. Este o durere înăuntru pe care nu o poți evita. Nu am fost martor la copilăria fiului meu.”, a explicat Eugenio Derbez în cadrul unui interviu pentru Telemundo, conform Tvnotas.com.mx. Comediantul de succes a mărturisit faptul că nu l-a putut vedea pe fiul său în copilărie și astfel a pierdut cei mai frumoși ani din viața acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, toate întâmplările din viața acestuia le afla din mediul online: “Eu am aflat că a studiat pian, că a făcut cursuri de karate și toate astea din reviste. Pentru mine a fost foarte dureros și recunosc că păstrez ranchiună pentru că am pierdut toată copilăria fiului meu.” Eugenio Derbez a declarat că seria “De viaje con los Derbez” a fost o perioadă care i-a adus succes, asta pentru că oamenii au putut să-l vadă fără filtre, așa cum este de fapt în viața reală.

Eugenio Derbez, despre Victoria Ruffo

La momentul actual, Eugenio Derbez este căsătorit cu Alessandra Rosaldo și în total are 4 copii. Împreună cu partenera sa a început realizarea și difuzarea seriei “De viaje con los Derbez”, acolo unde oamenii au putut să-i vadă viața cu adevărat.

“Să poți să vorbești, să trăiești lucrurile astea în fața camerei, pentru că noi când suntem împreună vrem să ne simțim bine, nu atingem astfel de teme. Dintr-o dată ni s-a spus că trebuie să abordăm diferite subiecte. A funcționat bine ca formă de terapie.”, a spus vedeta de comedie. Acesta a subliniat faptul că atunci când va deveni bunic își va încheia etapa vieții ce o include pe fosta sa soție.

Citește și: Christian Chávez din “Rebelde” și mama lui, într-o fotografie emoționantă. Ipostaza care i-a uimit pe fani

“Pentru acele momente există astfel de sentimente pentru că până atunci voi păstra întotdeauna ranchiună.”, a specificat. La momentul actual, José Eduardo are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde are postate peste 700 de fotografii și filmulețe în diferite ipostaze ale vieții. Cu toate că în copilărie nu l-a avut aproape ca și tată pe Eugenio Derbez, iată că acum vedeta ține să-și arate părintele în mediul online.

În articolul

Eugenio Derbez vorbește despre relația actuală cu Victoria Ruffo. Cum se înțelege actorul cu fosta sa soție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x