Evelyn Beltrán a cunoscut-o pe fiica lui Toni Costa, Alaïa. Cum a decurs întâlnirea cu micuța și ce a declarat frumoasa brunetă

Publicat pe 26.05.2022 la 19:50 Actualizat pe 26.05.2022 la 20:20

Evelyn Beltran a cunoscut-o pe fiica lui Toni Costa, micuța Alaïa. Frumoasa brunetă a făcut primele declarații despre emoționanta întâlnire.

Toni Costa poartă o cămașă închisă la culoare și un sacou asemănător

Toni Costa pe 23 mai 2019

Profimedia Images

Într-un interviu acordat recent, faimoasa Evelyn Beltrán, iubita lui Toni Costa, a făcut declarații despre prima întâlnire avută cu micuța dansatorului, Alaïa. Totul s-a desfășurat mult mai repede decât s-ar fi așteptat îndrăgostiții.

Cu toate că Adamari López și Toni Costa au stabilit ca întâlnirea să aibă loc cu ajutor profesional, dansatorul a grăbit procesul.

Evelyn Beltrán a cunoscut-o pe fiica lui Toni Costa, Alaïa

Toni Costa a declarat că întâlnirea a fost un succes, asta pentru că micuța Alaïa a fost de-a dreptul încântată de întâlnirea cu Evelyn Beltrán. Iubita dansatorului i-a dăruit fiicei acestuia un iepuraș, iar aceasta i-a povestit mamei sale că noua iubită a tatălui său este o persoană bună la suflet și perfectă.

La aproape un an de la despărțirea de Adamari López, dansatorul Toni Costa a vorbit despre întâlnirea fiicei sale, Alaïa cu partenera sa recentă de viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Noi suntem împreună de câteva luni, știi că în dragoste nu există timp. Suntem foarte fericiți, suntem liniștiți și cu conștiința împăcată că am făcut totul așa cum trebuie.”, a mărturisit celebrul danasator ce are la momentul actual mai mult de două milioane de fani pe contul personal de Instagram. Acesta a subliniat că atunci când a fost vorba despre despărțirea de mama fiicei sale nu a existat nicio a treia persoană în viața sa.

“Am cunoscut-o pe Evelyn la una din clasele mele în luna august, relația a început în septembrie. Eu cu Adamari am terminat relația în luna aprilie. Au fost cinci luni în care nu am avut nicio relație, însă Evelyn a intrat în viața mea. Nici ea nu a intrat în relația mea, nici eu în a ei, pentru că ea era deja despărțită de fostul partener.”, a declarat Toni Costa.

Plin de sinceritate, Toni Costa a vorbit și despre relația dintre Evelyn și fiica sa, Alaïa

Fanii deja știu că Toni Costa dezvăluie fiecare moment din viața sa, și de această dată nu a reprezentat o excepție. Acesta spune că micuța o cunoaște deja pe iubita sa.

“Suntem în acea etapă în care Alaïa știe deja foarte multe lucruri.”, a spus dansatorul. În acel moment, Toni Costa mărturisea că nu se putea ca micuța să o cunoască pe partenera sa.

“Am fost în lacrimi pentru că niciodată nu mi-aș fi imaginat reacția ei.”, a declarat Evelyn Beltran. Toni Costa spune că fiica sa știa deja că tatăl ei are o prietenă extrem de specială pe care o iubește foarte mult, însă atunci când a întâlnit-o a fost cu adevărat special.

Evelyn Beltran i-a dăruit micuței un iepuraș într-o căsuță simpatică de păpuși, iar micuța a fost de-a dreptul impresionată. Toni Costa a declarat că fiica sa a fost bucuroasă să o cunoască pe iubita sa, iar aceasta i-a vorbit foarte frumost despre Evelyn Beltran.

“De acum înainte, fiica mea este o adevărat domnișoară, în toată regula. Percepția despre tatăl ei este că este o persoană bună la suflet.”, a completat celebrul dansator, Toni Costa.

În articolul

Evelyn Beltrán a cunoscut-o pe fiica lui Toni Costa, Alaïa. Cum a decurs întâlnirea cu micuța și ce a declarat frumoasa brunetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x