Evelyn Beltran, mâna care l-a susținut pe Toni Costa după despărțirea de Adamari Lopez. Ce spune despre noua lui iubită

Publicat pe 05.12.2023 la 20:40 Actualizat pe 07.12.2023 la 18:45

Sfârșitul relației lor doi, care a durat aproape 10 ani, a fost "puternic" și chiar l-a făcut pe dansator să "slăbească foarte mult". Toni Costa a recunoscut că, în parte, a reușit să meargă mai departe datorită lui Evelyn Beltrán, noua lui iubită.

Toni Costa

Profimediaimages.ro

Toni Costa a vorbit despre cât de dificilă a fost pentru el despărțirea de Adamari López, care a venit după aproape un deceniu împreună și o fetiță, Alaïa.

Era în mai 2021 când prezentatoarea a anunțat sfârșitul poveștii sale de dragoste cu dansatorul spaniol, într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

"Am decis să reevaluez relația noastră și să ne acordăm ceva timp pentru a vedea dacă o putem salva", a scris ea.

Toni Costa vorbește despre cum a fost separarea de Adamari López, după 10 ani de relație

La aproape trei ani după ce au pus capăt lungii lor idile, Toni Costa a recunoscut că au existat aspecte specifice care au atârnat greu în despărțirea de Adamari Lopez.

"Presa a fost foarte puternică, a fost o campanie incredibilă împotriva mea. Și da, este complicat. Au fost 10 ani și, vă vine să credeți sau nu, oamenii își creaseră o familie", a declarat el într-un interviu cu Alejandro Chabán, publicat pe YouTube pe 3 decembrie, potrivit univision.com.

Artistul a adăugat: "A fost greu, pentru că a trebuit să mă duc la casa unui prieten, lucrurile mele la mijloc, cum fac, a trebuit să mă ocup de rezolvarea lucrurilor, nu mă simțeam bine, am slăbit mult".

Acest "prieten" este prezentatorul Borja Voces, care l-a primit în casa lui pentru "o vreme", ceea ce a fost "de mare ajutor" pentru Costa.

Starul din Mira Quién Baila consideră că destrămarea uniunii sale cu actrița a venit în acel moment "pentru că așa a trebuit să fie, nici înainte, nici după".

"Da, la început a fost ca și cum am fi lucrat la un viitor, să vedem ce se va întâmpla (...) Ei bine, avem o fiică, din acel moment, asta crezi (că urma să fim împreună pentru totdeauna), dar așa s-a întâmplat și trebuie să accepți", a spus el.

Toni Costa a reușit să se "vindece" de despărțirea de Adamari Lopez datorită lui Evelyn Beltran

După ce a început procesul de recuperare după despărțirea de Adamari López, Toni Costa și-a dat seama că trebuie să facă schimbări în comportamentul său pentru binele său.

"Ceva care m-a ajutat să mă vindec a fost să spun: "Asta, felul în care (mă comport), nu mă va duce nicăieri", și-a amintit el.

"Așa că am început să mănânc mai bine, să încerc să ies un pic, să merg la sală, să mă văd ca om în primul rând, ca persoană, să văd o schimbare, (și) asta îmi dă mai multă încredere", a adăugat el.

În legătură cu modul în care și-a "cusut inima", el a dezvăluit: "Am avut patru luni de burlăcie, (care a fost mai degrabă) o perioadă proastă, super scufundat, încep să mă simt mai bine puțin câte puțin și o întâlnesc pe Evelyn (Beltrán)".

"Ea a intrat în viața mea la 26 de ani, a fost ca o bombă, a venit să mă revoluționeze complet, să-mi dea bucurie, mișcare, culoare, fericire, muzică, totul", a mai spus el.

În prezent, Toni spune că se află într-o relație bună cu Adamari, ei continuând să fie de acord asupra unor aspecte legate de educația Alaïei, fiica lor.

În articolul

Evelyn Beltran, mâna care l-a susținut pe Toni Costa după despărțirea de Adamari Lopez. Ce spune despre noua lui iubită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x