Facundo Arana, actorul care a răvășit inimile femeilor în telenovela "Înger Sălbatic", imagine surprinzătoare alături de soția sa, Maria Susini. Ce activități preferate au

Publicat pe 08.05.2022 la 14:00 Actualizat pe 08.05.2022 la 09:47

Facundo Arana este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele, cunoscut în urma producției de succes “Înger Sălbatic”. Deși a cucerit multe femei, doar una singură l-a cucerit cu adevărat pe actor. Ce activități preferate are împreună cu Maria Susini.

Facundo Arana alături de soția sa, Maria Susini

Getty

Actorul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de modelul Maria Susini, iar din iubirea lor au luat naștere trei copii minunați. Atunci când nu se ocupă exclusiv de ei, cei doi acordă timp activităților preferate.

De curând, Facundo Arana și Maria Susini au fost surprinși la surf. Actorul o ține în brațe pe soția sa, moment care i-a înduioșat pe fani. Cei doi par îndrăgostiți la fel ca prima dată, deși au o relație de foarte mulți ani. Ipostazele tandre au aprins inimile admiratorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La 49 de ani, Facundo Arana are același zâmbet fermecător. Chiar și cu semnele trecerii timpului pe chip, cu pletele în vânt, neras, el rămâne același Ivo de care multe tinere din România, s-au îndrăgostit în anul 1999, atunci când telenovela ținea sute de oameni cu ochii lipiți de televizor.

Citește și: Facundo Arana vorbește despre fiica lui cea mare, India. Care a fost motivul pentru care i-a ales acest nume

Facundo Arana are o relație de zece ani cu modelul Maria Susini și se iubesc mai mult pe zi ce trece

Actorul s-a căsătorit în anul 2012 cu modelul Maria Susini și este tatăl a trei copii, Yaco Arana, India Arana, Moro Arana. De zece ani, Maria Susini este alături de celebrul actor, care nu se mai desprinde de brațele sale.

Maria Susini are 45 de ani și un zâmbet neschimbat. Acesta și-a păstrat silueta de model și adoptă un look natural, așa cum a făcut-o de fiecare dată. Vedeta crește trei copii alături de starul Facundo Arana și au o familie unită de un deceniu.

Citește și: Facundo Arana are o soție extrem de frumoasă. María Susini e model și surprinde cu silueta ei la 44 de ani

În articolul

Facundo Arana, actorul care a răvășit inimile femeilor în telenovela "Înger Sălbatic", imagine surprinzătoare alături de soția sa, Maria Susini. Ce activități preferate au

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x