Fahriye Evcen a distribuit primele fotografii din vacanță ale fiului Karan. Cât de mult a crescut micuțul

Publicat pe 17.01.2024 la 19:04 Actualizat pe 17.01.2024 la 08:54

Fahriye Evcen a distribuit mai multe imagini alături de fiul Karan. Cât de mult a crescut micuțul și ce au declarat internauții.

Fahriye Evcen poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Fahriye Evcen a distribuit primele fotografii din vacanță ale fiului Karan

Happy Channel

Karan, fiul cel mare al faimoșilor Fahriye Evcen și Burak Özçivit, a împlinit vârsta de 4 ani în luna iunie a anului 2023. Cei doi i-au pregătit o petrecere tematică surpriză, iar micuțul a fost de-a dreptul încântat. Recent, actrița a dezvăluit câteva fotografii din vacanță alături de familie.

Fahriye Evcen a distribuit primele fotografii din vacanță ale fiului Karan

Îndrăgostiții s-au căsătorit în 2017 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare "Çalıkuşu". Primul fiu, Karan, s-a născut în 2019. În prezent se poate vedea cu ochiul liber cât de mult a crescut micuțul. Mama sa celebră a decis să facă publice mai multe imagini în mediul online, acolo unde a dezvăluit de asemenea că este gravidă și pentru a doua oară. Chiar actrița a dezvăluit că cei doi copii seamănă între ei, iar Karan nu este gelos pe ideea de a fi fratele mai mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Karan și-a așteptat fratele plin de curiozitate. A venit să mă vadă în fiecare zi. Nu a exista deloc gelozie.”, a declarat vedeta. Cu peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, este cea mai apreciată vedetă din Turcia la momentul actual, A primit peste o mie de comentarii și 2 mii de aprecieri la postările pe care le-a realizat cu micuțul Karan.

“O să te mănânc micuțule”, “Crește un Burak Özçivit”, “Prima poză este chiar foarte bună”, “Ești atât de dulce”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. În cadrul aceleiași petreceri pentru micuțul Karan și Fahriye Evcen și-a sărbătorit ziua de naștere. Înainte de orice, Fahriye Evcen și Burak Özçivit și-au început o relație de prietenie.

Ulterior, sentimentele lor s-au transformat în iubire. Odată cu vacanța de vară, nici Fahriye Evcen nu a ezitat să posteze fotografii din locația de vis pe care a ales-o împreună cu familia.

Fiul actorilor Fahriye Evcen și Burak Özçivit și-a decorat singur propria pizza

Un moment de-a dreptul emoționant alături de fiul Karan l-a trăit chiar faimoasa Fahriye Evcen. Aceasta a ținut să-și surprindă fanii cu un moment în care micuțul își decora propria pizza. De cele mai multe ori obișnuiește să-și surprindă internauții cu postări speciale din viața personală.

Cât despre Burak Özçivit, acesta este fără îndoială unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Are peste 24 de milioane de fani pe pagina de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Câteva ipostaze recente alături de fiul Karan i-a emoționat de-a dreptul pe fani. Alături de Fahriye Evcen formează un cuplu de succes. Cu toate că s-a zvonit la un moment dat că cei doi ar avea o relație cu probleme, au răspuns la scurtă vreme speculațiilor cu ipostaze promovate.

Burak Özçivit s-a născut pe 24 decembrie 1984 în Turcia și în prezent este tatăl a doi copii. A jucat în cele mai îndrăgite seriale turcești, în special cele cu temă de război și istorie. E căsătorit cu Fahriye Evcen din 2017 și sunt un cuplu îndrăgit în toată lumea.

În articolul

Fahriye Evcen a distribuit primele fotografii din vacanță ale fiului Karan. Cât de mult a crescut micuțul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x