Fahriye Evcen a postat o fotografie romantică alături de Burak Özçivit. Cei doi se iubesc ca la început

Publicat pe 23.04.2022 la 18:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 09:22

Fahriye Evcen a postat o nouă fotografie alături de Burak Özçivit, iar fanii au rămas impresionați. Cei doi zâmbesc și se iubesc exact ca la început. Cum arată împreună.

Fahriye Evcen este pe covorul roșu și zâmbește. Actrița poartă o rochie albă și are părul desprins

Fahriye Evcen pe covorul roșu în cadrul festivalului de film de la Cannes. 21 mai 2017

Getty Images

Fahriye Evcen a postat o nouă fotografie romantică alături de Burak Özçivit cu ocazia sărbătorii iubirii. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că formează un cuplu solid și în ciuda zvonurilor legate de separare, aceștia își continuă relația de iubire.

Odată cu postarea făcută de vedetă în mediul online, fanii au remarcat un detaliu. Fahriye Evcen nu are pic de machiaj pe chip, însă este la fel de frumoasă ca atunci când este înconjurată de o armată de stiliști.

Fahriye Evcen a postat o fotografie romantică alături de Burak Özçivit

Cea mai nouă fotografie postată de Fahriye Evcen în mediul online i-a emoționat pe fanii din întreaga lume, asta pentru că actrița se află alături de soțul ei, Burak Özçivit. Cei doi continuă să aibă o relație solidă de iubire în ciuda zvonurilor apărute în presă.

“Iubire infinită”, a scris actrița în dreptul fotografiei, iar zâmbetele de pe chipurile lor stau mărturie că fericirea este încă prezentă. Mai mult de trei mii de comentarii și peste 700 de mii de aprecieri a primit vedeta din partea fanilor prezenți în mediul online. Totuși, nu este de mirare, asta pentru că Fahriye Evcen are peste 12 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe, atât din viața personală, cât și din cea profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile cu micuțul Karan fac întotdeauna deliciul internauților, iar cei mai mulți își doresc să-l vadă pe băiețel în cât mai multe ipostaze. Se pare că atât Fahriye Evcen, cât și Burak Özçivit sunt discreți în ceea ce privește apariția fiului lor pe rețelele sociale.

Frumoasa actriță a demonstrat întotdeauna că nu este doar o figură frumoasă pe sticlă, ci și o mămică de excepție, asta dacă ne luăm după fotografiile lăsate mărturie în mediul online. Cele mai recente apariții l-au înfățișat pe Karan alături de părinții lui, în parcul de distracții.

Fahriye Evcen, o adevărată inspirație în mediul online

Pentru a demonstra că reușește să fie atât o mămică model, cât și o apariție răpitoare pe micile ecrane, Fahriye Evcen le-a împărtășit fanelor câteva secrete de frumusețe. Aceasta a mărturisit că iubirea îi transformă pe toți.

De la o vârstă foarte fragedă, Fahriye Evcen a intrat în lumea filmului, asta după ce a fost introdusă producătorului İbrahim Mertoğlu. Aceasta a făcut parte din programul Oya Aydoğan.

Unul dintre primele roluri importante ale actriței a fost în serialul „Yaprak Dökümü”, acolo unde a interpretat-o pe “Necla”. Primul film în care actrița a apărut și care s-a văzut în multe cinematografe, a fost „Cennet”, producție difuzată în 2008. În același an a fost distribuită în rol principal pentru filmul „Aşk Tutulması”. Vedeta a studiat istorie la Boğaziçi University.

Fahriye Evcen s-a născut pe 4 iunie 1986 și este cunoscută atât ca model, cât și ca actriță. Este căsătorită cu Burak Özçivit încă din anul 2017, însă de atunci au apărut nenumărate zvonuri cum că cei doi s-ar fi despărțit.

Fahriye Evcen a apărut în 2017 în top „30 cele mai frumoase femeie din lume”, alături de Gigi Hadid, Emma Watson și Adriana Lima.

În articolul

Fahriye Evcen a postat o fotografie romantică alături de Burak Özçivit. Cei doi se iubesc ca la început

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x