Fahriye Evcen, imagini de poveste în familie. Cum a petrecut sărbătorile de iarnă soția lui Burak Özçivit

Publicat pe 07.01.2022 la 14:05 Actualizat pe 07.01.2022 la 14:36

Fahriye Evcen a postat în mediul online primele fotografii după sărbători. Actrița a petrecut alături de soțul Burak Özçivit și de fiul lor, Karan. Imagini de poveste în familie.

Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul desprins

Fahriye Evcen pe covorul roșu

Profimedia Images

Fahriye Evcen și Burak Özçivit au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, alături de fiul lor, Karan. Cei trei s-au distrat de minune, asta dacă ne luăm după fotografiile postate în mediul online. După câteva zile de vacanță, frumoasa actriță a postat câteva instantanee.

Imaginile au făcut furori în online, iar fanii nu se mai îndoiesc acum de dragostea ce și-o poartă cei doi actori turci. Alături de fiul lor formează o familie frumoasă și împlinită. Cu toate că zvonurile despărțirii au apărut recent, iată că nimic nu a fost mai fals până acum.

Fahriye Evcen, imagini de poveste în familie

În propria casă, lângă un brad verde împodobit cu globuri albe, așa sunt înfățișați Fahriye Evcen și Burak Özçivit. Fiul lor, Karan se zbate în brațele tatălui și este cu zâmbetul până la urechi. Îmbrăcați de sărbătoare, dar nu foarte elegant, așa au apărut în online cei doi îndrăgostiți.

“Să aveți un an bun cu toții”, a scris Fahriye Evcen pe contul personal de Instagram. Burak Özçivit a postat și el câteva fotografii în noul an, însă nu atât de emoționante precum cele ale soției sale. În vacanță, alături de cei dragi, așa pot fi descrise cele câteva poze ale celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fahriye Evcen și Burak Özçivit formează un cuplu încă din 2013 când filmau pe atunci în cadrul serialului “The Wren”. Jucau rolul unui cuplu, dar pe parcurs și-au dat seama că se iubesc în adevăratul sens al cuvântului și au oficializat relația.

După ce au devenit iubit și iubită, au jucat din nou împreună în filmul “Love looks like you”. Recent, cei doi au fost prinși într-o vâltoare a internauților care au bănuit că cei doi nu mai formează un cuplu. Fahriye Evcen și Burak Özçivit se iubesc în continuare și ca drept dovadă stau fotografiile postate.

Cum a petrecut sărbătorile de iarnă soția lui Burak Özçivit

Imediat după zvonurile despărțirii, Fahriye Evcen a postat o fotografie în care apare alături de Burak Özçivit și de fiul Karan. “Îmi încep ziua cu micul dejun în suflet, vă iubesc pe amândoi”, a scris actrița în online.

Fanii au reacționat imediat și au lăsat comentarii și aprecieri în semn de iubire pentru celebrul cuplu din Turcia. Burak Özçivit nu a stat cu mâna în sân să vadă cum se vorbește despre relația lui și a postat aceeași fotografie ca și Fahriye Evcen.

Fahriye nu a lăsat mărturie a iubirii sale pentru soț doar o poză în care apare alături de familie, ci și una în care se află îmbrățișată de soț cu mențiunea “Am primit un pupic norocos, ne vedem diseară”. După ce zvonurile despărțirii s-au risipit, au apărute altele conform cărora Fahriye Evcen ar fi însărcinată.

Actrița a fost văzută cu kilograme în plus și cu o figură schimbată, însă nici aceste vorbe nu au fost confirmate. Atât Fahriye Evcen cât și Burak Özçivit au luat o pauză de pe platourile de filmare și au decis să se bucure împreună de familia frumoasă pe care au creat-o împreună.

În articolul

Fahriye Evcen, imagini de poveste în familie. Cum a petrecut sărbătorile de iarnă soția lui Burak Özçivit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x