Fahriye Evcen își împărtășește secretele frumuseții. Cum arată vedeta

Publicat pe 18.01.2022 la 12:59 Actualizat pe 18.07.2022 la 10:19

Fahriye Evcen își împarte secretele frumuseții pe rețelele de socializare. Actrița le-a arătat fanilor rutina zilnică, iar aceștia au reacționat imediat.

Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul desprins

Fahriye Evcen pe covorul roșu. 21 mai 2017

Profimedia Images

Fahriye Evcen se întoarce pe micile ecrane în serialul “Alparslan Büyük Selçuklu”, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă după o absență îndelungată. Între timp, actrița postează fotografii și filmulețe alături de fiul și soțul ei.

Imaginile cu cei trei fac înconjurul internetul iar fanii nu se mai îndoiesc acum de dragostea ce și-o poartă cei doi actori turci.

Fahriye Evcen își împărtășește secretele frumuseții

În propria casă, lângă un brad verde împodobit cu globuri albe, așa sunt înfățișați Fahriye Evcen și Burak Özçivit. Fiul lor, Karan se zbate în brațele tatălui și este cu zâmbetul până la urechi. Îmbrăcați de sărbătoare, dar nu foarte elegant, așa au apărut în online cei doi îndrăgostiți.

“Să aveți un an bun cu toții”, a scris Fahriye Evcen pe contul personal de Instagram. Burak Özçivit a postat și el câteva fotografii în noul an, însă nu atât de emoționante precum cele ale soției sale. În vacanță, alături de cei dragi, așa pot fi descrise cele câteva poze ale celor doi.

Fahriye Evcen și Burak Özçivit formează un cuplu încă din 2013 când filmau pe atunci în cadrul serialului “The Wren”. Jucau rolul unui cuplu, dar pe parcurs și-au dat seama că se iubesc în adevăratul sens al cuvântului și au oficializat relația.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce au devenit iubit și iubită, au jucat din nou împreună în filmul “Love looks like you”. Recent, cei doi au fost prinși într-o vâltoare a internauților care au bănuit că cei doi nu mai formează un cuplu. Fahriye Evcen și Burak Özçivit se iubesc în continuare și ca drept dovadă stau fotografiile postate.

Actrița a demonstrat în repetate rânduri că este o mamă și o soție devotată, asta pentru că cel mai mult din timpul său îl dedică micuțului Karan. Are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori le arată fanilor săi imagini din viața personală, dar și de pe platourile de filmare.

Cine este Fahriye Evcen, soția celebrului actor Burak Özçivit

Născută în Germania, Fahriye Evcen a emigrat în Turcia de mic copil și de atunci a început să-și construiască o carieră în showbiz. Model și actriță, a demonstrat în repetate rânduri că poate fi atât o femeie de succes, cât și o mamă de excepție. Momentele în familie petrecute alături de fiul Karan sunt postate întotdeauna pe internet și vor rămâne în continuare dovada că vedeta se implică fără doar și poate în creșterea micuțului.

Este cunsocută pentru rolul său în serialul “Yaprak Dökümü”, acolo unde i-a dat viață personajului “Necla Tekin”, dar și Çalıkuşu cu rolul “Feride”. Cele două producții sunt bazate pe întâmplările transmise în cărți. La vârsta de 36 de ani, Fahriye Evcen se poate mândri cu o carieră de succes, dar și cu planuri inedite în viața personală. Nu mai este niciun secret faptul că relația sa cu Burak Özçivit a fost intens discutată de-a lungul timpului, atunci când fotografiile de cuplu lipseau cu desăvârșire din mediul online. La momentul actual, cei doi își trăiesc iubirea fără niciun impediment.

În articolul

Fahriye Evcen își împărtășește secretele frumuseții. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x