Fahriye Evcen numără zilele până când va deveni mămică pentru a doua oară. “E aproape timpul să ne întâlnim”

Publicat pe 28.12.2022 la 13:43 Actualizat pe 28.12.2022 la 14:22

Fahriye Evcen numără zilele până când va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta a postat o nouă fotografie cu burtica de gravidă și a postat un mesaj emoționant în mediul online.

Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul desprins

Fahriye Evcen numără zilele până când va deveni mămică pentru a doua oară

Profimedia Images

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. După nenumărate zvonuri legate de separarea acestora se pare că nimic nu i-a făcut pe cei doi mai uniți decât să anunțe faptul că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Fahriye Evcen numără zilele până când va deveni mămică pentru a doua oară

Îndrăgostiții au devenit părinți pentru prima oară în 2019, atunci când micuțul Karan a venit pe lume. Imaginile cu acesta au împânzit paginile de socializare ale părinților săi celebri, iar aprecierile și comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară. Nu a trecut multă vreme până când și zvonurile legate de certuri în cuplu să apară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, faimoasa Fahriye Evcen a știut imediat cum să pună capăt vorbelor apărut pe internet. A postat o fotografie de familie alături de cei mai dragi bărbați din viața sa, Burak Özçivit și fiul Karan. Odată cu anunțul legat de cea de-a doua sarcină, s-a vehiculat faptul că viitoarea mămică ar fi avut o dispusă cu familia soțului său și ar fi plecat de acasă. Nimic din toate acestea nu s-a arătat însă a fi adevărat, a spus chiar ea.

Cu cea mai recentă postare pe pagina personală de Instagram, Fahriye Evcen a declarat că numără zilele până când va deveni mămică pentru a doua oară.

“Așteptăm”, a scris Burak Özçivit ca răspuns. Peste 16 mii de comentarii și 1 milion de comentarii au fost lăsate din partea fanilor, însă nu este de mirare având în vedere că aceasta are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. Cu peste 800 de postări realizate până în prezent, a reușit să mențină de fiecare dată pasul și să iasă în evidență cu fiecare ocazie. Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “Çalıkuşu” acum 9 ani, iar de atunci au format un cuplu solid.

S-a aflat care va fi numele celui de-al doilea copil al actorului Burak Özçivit

Burak Özçivit și Fahriye Evcen vor deveni părinți de băiețel pentru a doua oară. Cei doi au dezvăluit deja numele micuțului, iar acesta va fi Kerem. Până la întâlnirea cu cel mai nou membru al familiei, îndrăgostiții țin să petreacă momente emoționante alături de micuțul Karan. La începutul sarcinii, Fahriye Evcen a fost testată pozitiv pentru COVID-19, însă în cele din urmă totul a fost sub control.

“Nu este și Fahriye. Eu o reprezint. Să vedem, este însărcinată în 4 luni jumătate și sper ca Dumnezeu să le ofere acest cadou tuturor celor care și-l doresc. Vom avea de-a face cu doi băieți. Secretul unei căsnicii fericite este să fii respectuos și drăgăstos, să-l tratezi pe cel de lângă tine ca un prieten. Yldiz și Berk fac acest lucru întotdeauna.”, a declarat Burak Ozcivit, arată Takvim.com. Dacă nu ar fi urmat o carieră în actorie, Burak Ozcivit spunea într-un interviu că și-ar fi dorit să devină fotbalist. A fost de-a lungul timpului, una dintre marile sale pasiuni.

În articolul

Fahriye Evcen numără zilele până când va deveni mămică pentru a doua oară. “E aproape timpul să ne întâlnim”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x