Fahriye Evcen Özçivit a postat o serie de fotografii realizate pe terenul de fotbal. Cum arată soția celebrului Burak Özçivit

Publicat pe 31.05.2022 la 14:11 Actualizat pe 31.05.2022 la 14:31

Fahriye Evcen Özçivit a postat o serie de fotografii realizate pe terenul de fotbal. Frumoasa actriță arată spectaculos în ciuda faptului că a devenit mămică acum ceva timp.

Fahriye Evcen Özçivit poartă o rochie lungă albă și zâmbește pe covorul roșu

Fahriye Evcen Özçivit pe covorul roșu la Cannes

Profimedia Images

Fahriye Evcen Özçivit este la fel de celebră ca și partenerul său, Burak Özçivit. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia, iar relația lor este urmărită de fanii din toată lumea pe rețelele sociale.

Atât frumoasa actriță, cât și îndrăgitul bărbat, lasă la vedere evenimente din viața lor ce îi aduc mai aproape de internauți.

Fahriye Evcen Özçivit a postat o serie de fotografii realizate pe terenul de fotbal

De data aceasta, Fahriye Evcen Özçivit a ținut să le arate tuturor o serie de fotografii realizate pe terenul de fotbal. Cu toate că a devenit mămică în 2019, atunci când a dat naștere unui băiețel pe care mai apoi l-a numit Karan, actriță continuă să arate impecabil. În ciuda trecerii timpului, aceasta reușește să-și mențină silueta și să dea sfaturi femeilor de pretutindeni.

Fahriye Evcen Özçivit are peste 13 milioane de fani pe contul personal de Instagram, dar și peste 800 de fotografii și filmulețe realizate de-a lungul timpului. Atât de pe platourile de filmare sau în cadrul mai multor ședințe foto, aceasta reușește să arate impecabil în orice ipostază.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu ezită să se lase văzută nici în momentele simple, petrecute alături de cei dragi în timpul liber. Câteva amintiri pe care și le-a creat alături de Burak Özçivit, dar și de fiul Karan, au ajuns rapid virale pe internet. Acestea reprezintă cea de-a 3-a zi de naștere a micuțului, acolo unde Fahriye Evcen Özçivit a purtat o ținută inedită.

Dat fiind faptul că băiețelul iubește mașinile de curse, celebra sa mamă a ținut să poarte haine specifice piloților de curse. Fanii de pe Instagram i-au lăudat creativitatea și au aplaudat felul în care ține să îi facă pe plan fiului său. De asemenea, cei care o îndrăgesc au subliniat de fiecare dată faptul că Fahriye Evcen Özçivit este o mamă bună. Actrița a decis să renunțe la filmările pentru cel mai nou serial în care joacă, asta pentru că timpul petrecut alături de Karan tinde să rămână o prioritate.

Fahriye Evcen Özçivit își împărtășește secretele frumuseții

Cu toate că Fahriye Evcen Özçivit a lipsit o lungă perioadă de timp din mediul online pentru a fi alături de familie, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Campaniile de promovare în care aceasta este implicată sunt din ce în ce mai vizibile, iar prezența sa pe micile ecrane este indiscutabilă.

Fahriye Evcen Özçivit a decis totuși că va renunța la filmările pentru serial și se va dedica complet creșterii micuțului Karan. Fahriye Evcen și Burak Özçivit formează un cuplu încă din 2013, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “The Wren”. De atunci, relația lor a mers pe o pantă ascendentă, iar evidențierile au fost lăsate de fiecare dată în mediul online.

Fahriye Evcen Özçivit nu uită niciodată să-și țină fanele la curent cu secrete noi apărute în materie de modă și frumusețe. Aceasta spune că fericirea estea cea care îi redă frumusețea chipului, iar liniștea o ajută să-și regăsească pasiunile de mult uitate.

În articolul

Fahriye Evcen Özçivit a postat o serie de fotografii realizate pe terenul de fotbal. Cum arată soția celebrului Burak Özçivit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x