Fahriye Evcen și Engin Akyürek joacă împreună într-un serial turcesc. Puțin își aduc aminte de producția din 2017

Publicat pe 26.07.2024 la 13:45 Actualizat pe 26.07.2024 la 14:32

Fahriye Evcen și Engin Akyürek au format un cuplu pe micile ecrane în 2017. Puțini își aduc aminte de această producție din trecut.

actori in diferite ipostaze

Fahriye Evcen și Engin Akyürek joacă împreună într-un serial turcesc

Instagram

Povestea despre răzbunare și justiție îi aduce pe cei doi actori împreună pe micile ecrane. Cu toate că este o producție din 2017, aceasta continuă să-și regăsească traseul internațional.

Fahriye Evcen și Engin Akyürek joacă împreună într-un serial turcesc

Numele lui Engin Akyürek este sinonim cu succes. A reușit în repetate rânduri să-și descopere talentu și să se bucure de personaje care l-au inspirat mai departe. Multe dintre producțiile în care s-a implicat i-au adus de asemenea și fani nenumărate în mediul online. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este discret în ceea ce privește viața personală și de cele mai multe ori puțini îi cunosc adevăratele relații de iubire. Ölene Kadar este o poveste turcească ce nu poate fi ratată. Este vorba despre răzbunarea lui Dağhan, un bărbat condamnat la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Avocata Selvi îl ajută să scapte din închisoare, dar consumat de ură nu poate duce o viață liniștită și este mai mereu forțat să vorbească de către cei care l-au comandat pe nedrept. Serialul vorbește despre răzbunare, luptă, justiție și mai presus de toate, reziliență. Actorul a mai jucat în trecut alături de faimoasa Demet Ozdemir cu care s-a zvonit că ar forma un cuplu.

Pe lângă tragediile care au loc în cadrul seriei, vorbim și despre suspans, iubire și pasiune. Producția aduce laolaltă actori de excepție. Fahriye Evcen este cea care îl însoțește pe Engin Akyürek și cei doi se potrivesc de minune. Chimia dintre ei reprezentă cea mai importantă piesă de puzzle. Fanii celor doi actori au rămas cu ideea că ar putea să revină pe micile ecrane pentru un nou proiect.

Engin Akyürek a câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului

The International Academy of Television Arts & Sciences a anunțat în 2015 faptul că actorul recunoscut a fost nominalizat pentru a câștiga Best Performance în cadrul Premiilor Emmy. Este prima nominalizare a actorului pentru un premiu atât de râvnit.

Totul s-a întâmplat după ce Engin Akyurek a jucat în serialul Kara Para Așk ( Black Money love). Totul se întâmplă în Istanbul, acolo unde ofițeul de poliție Omer Demir ( Akyurek) investighează moartea logodnicei sale. Lăudat pentru prestațiile sale, acesta a devenit în timp unul dintre cei mai prestigioși actori.

Un total de 40 de nume s-au aflat pe lista de nominalizați în cadrul mai multor categorii. Din 19 țări, câștigătorii au fost anunțați pe 23 noiembrie. În 2014, actrița Tuba Büyüküstün a fost nominalizată la categoria Best Performance la aceleași premii menționate mai sus. Nu este pentru prima oară când cei doi artiști se bucură de recunoaștere internațională. În ceea ce o privește pe actriță, aceasta locuiește în prezent la Paris alături de cele două fiice ale sale. A reușit de-a lungul timpului să aducă în fața fanilor povești inedite din seriale care au fost urmărite în lumea întreagă. Oportunitățile care s-au creat în jurul său au făcut-o ceea ce este astăzi.

În articolul

Fahriye Evcen și Engin Akyürek joacă împreună într-un serial turcesc. Puțin își aduc aminte de producția din 2017

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x