Fahriye Evcen și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum arată actrița la 5 luni de la nașterea celui de-al doilea copil

Publicat pe 06.06.2023 la 17:15 Actualizat pe 06.06.2023 la 17:46

Fahriye Evcen și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie, prieteni și oameni dragi sufletului ei. Actrița arată spectaculos la 5 luni de la nașterea celui de-al doilea copil.

Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi și părul lung, desprins

Fahriye Evcen și-a sărbătorit ziua de naștere

Profimedia Images

Fahriye Evcen și-a sărbătorit cea de-a 37-a zi de naștere înconjurată de familie, prieteni și toți cei dragi sufletului ei. În aceeași locație, actrița a mai organizat o altă petrecere și pentru fiul Karan. A devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu 5 luni, însă fanii au rămas impresionați când au văzut cum arată.

Fahriye Evcen și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie

A jucat în proiecte de succes alături de actualul soț Burak Özçivit, însă în prezent cel mai iubit rol al său este cel de mamă. A născut pentru a doua oară la începutul anului, un fiu pe care l-a botezat Kerem. După o lungă perioadă de absență în mediul online, Fahriye Evcen a revenit în atenția prietenilor virtuali. Aceasta a publicat mai multe fotografii realizate cu ocazia zilei sale de naștere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 13 milioane de fani în mediul online și a postat până acum peste 800 de imagini și filmulețe. Cele mai recente sunt din viața personală, alături de familie.

“Dragostea mea pentru tine este eternă. An nou fericit și te iubesc, iubirea mea.”, i-a scris Burak Özçivit. A primit peste 14 mii de comentarii, însă nu este de mirare având în vedere că se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. S-a născut în Germania, dar printr-o întâmplare a devenit dintr-o dată actriță în Turcia. A participat în cadrul programului pe care Oya Aydoğan l-a susținut la acea vreme și astfel a fost introdusă producătorului turc İbrahim Mertoğlu.

Printre primele sale roluri de excepție au fost în seria Yaprak Dökümü în 2006, timp de 5 sezoane. A urmat filmul Cennet în 2008 și în același an a fost distribuită în filmul Aşk Tutulması. Dat fiind faptul că nu și-a finalizat studiile în Germania datorită carierei de actriță, a decis să urmeze cursuri de istorie în cadrul facultății Boğaziçi.

Detalii despre Fahriye Evcen, faimoasa vedetă din Turcia

Mai târziu a urmat proiectul Çalıkuşu, produs de către TIMS productions. A jucat în Aşk Sana Benzer împreună cu actualul său soț, dar și în Ölene Kadar alături de Engin Akyürek sau filmul Sonsuz Aşk împreună cu Murat Yıldırım. În 2021 a urmat proiectul Alparslan: Büyük Selçuklu, acolo unde a jucat rolul Akca Hatun și în același an și-a lansat propria colecție de haine, denumită Ivy People.

A câștigat premii nenumărate de-a lungul timpului. A început în 2013 cu “Cea mai admirată actriță” în cadrul YTÜ Stars of the Year Award. În 2014 a mai urmat “Cea mai bine îmbrăcată actriță” în cadrul Elle Style Awards. În 2016 a venit premiul “Actrița anului” în cadrul Golden Sebilj Awards. Cel mai recent premiu este în cadrul “Türkiye Kristal Küre Ödülleri” , “Cea mai bună actriță”.

A devenit mămică pentru a doua oară, însă rămâne și în prezent una dintre cele mai iubite vedete din Turcia. A fost “adoptată” cu multă vreme în urmă de această țară și a reușit să o facă mândră datorită rolurilor pe care le-a interpretat până nu demult.

În articolul

Fahriye Evcen și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum arată actrița la 5 luni de la nașterea celui de-al doilea copil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x