Fahriye Evcen Özçivit s-a pozat în pijama, în brațele soțului Burak Özçivit. Ce detaliu nu le-a scăpat fanilor

Publicat pe 06.04.2024 la 14:27 Actualizat pe 06.04.2024 la 15:03

Fahriye Evcen Özçivit s-a pozat în brațele soțului său, în timp ce poartă o pijama din satin. Cei doi se află pe platourile de filmare.

colaj de imagini cu Fahriye Evcen Özçivit si Burak Özçivit

Fahriye Evcen Özçivit s-a pozat în brațele soțului său, în timp ce poartă o pijama din satin. Cei doi se află pe platourile de filmare.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au întâlnit în 2013, în timpul filmărilor pentru serialul ”Çalıkușu”. Ei jucau rolul unor îndrăgostiți, apoi au devenit iubiți în viața reală.

După o perioadă, actorul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătoria pe aleasa inimii sale.

Burak Ozcivit a mers la Solingen, în Germania, pentru a cere acordul părinților lui Fahriye Evcen pentru căsătorie. Mirele și părinții săi au vizitat familia fetei pentru a cere binecuvântarea cu privire la viitorul mariaj.

Pe 29 iunie 2017, s-au căsătorit la Istanbul. La doi ani de la cununia lor, au devenit și părinți. Primul lor fiu, pe nume Karan, s-a născut pe 13 aprilie 2019. Cel de-al doilea fiu al lor, numit Kerem, s-a născut la 18 ianuarie 2023.

Citește și: Ea e sora mai mică a lui Rıza Kocaoğlu. E o actriță cunoscută și una dintre cele mai frumoase femei din Turcia

Fahriye Evcen Özçivit s-a pozat în pijama, în brațele soțului Burak Özçivit. Ce detaliu nu le-a scăpat fanilor

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul din Turcia. Cei doi actori au o familie superbă și o căsnicie de șapte ani.

De mai bine de șapte decenii ei sunt de nedespărțit și, în ciuda faptului că au atâția ani împreună, se comportă ca doi proaspeți îndrăgostiți.

Fotografiile care îi arată îmbrățișați, cu zâmbetul larg, sunt la ordinea zilei pe conturile lor de socializare. Una dintre cele mai recente imagini îi arată pe platourile de filmare. Fahriye Evcen poartă pijama mov, în timp ce partenerul său a îmbrăcat un tricou gri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ce producții a jucat Fahriye Evcen Özçivit

La o vârstă fragedă, în timp ce se afla într-o vacanță în Turcia, a participat la o emisiune a lui Oya Aydoğan, care i-a făcut cunoștință cu producătorul İbrahim Mertoğlu.

Unul dintre primele sale roluri importante a fost cel al personajului Necla din serialul TV Yaprak Dökümü. În cinematografie a debutat cu filmul Cennet, lansat în 2008, iar în același an a fost distribuită în rolul principal în filmul Așk Tutulması.

Deoarece Evcen nu și-a terminat studiile în Germania, s-a înscris la Universitatea Boğaziçi și a studiat istorie. Ulterior, a interpretat personajul Feride în serialul ”Çalıkușu”.

Citește și: Ayça Ayşin Turan, răsfățată cu daruri scumpe de către brandurile de lux. Ce avere are frumoasa actriță la 31 de ani

Ulterior, a jucat în filmul ”Așk Sana Benzer” alături de Burak Özçivit. În 2017, a bifat apariții în serialul TV Ölene Kadar alături de Engin Akyürek și a jucat și în filmul ”Sonsuz Așk alături de Murat Yıldırım”.

În 2021, a jucat în filmul ”Alparslan: Büyük Selçuklu” în rolul lui Akça Hatun, și în același an și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte sub numele ”Ivy People”.

În articolul

Fahriye Evcen Özçivit s-a pozat în pijama, în brațele soțului Burak Özçivit. Ce detaliu nu le-a scăpat fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x