Familia regretatei Carmen Salinas a început lupta pentru moștenire. Cine beneficiază de pe urma testamentului marii actrițe

Publicat pe 27.01.2022 la 14:16 Actualizat pe 27.01.2022 la 14:26

După moartea regretatei Carmen Salinas, familia se ceartă pentru moștenire. Lupta pentru bunirile marii actrițe a început. Cine beneficiază de banii și lucrurile de valoare ale acesteia.

Carmen Salinas poartă un costum albastru azur și zâmbește

Familia regretatei Carmen Salinas a început lupta pentru moștenire

Profimedia Images

Carmen Salinas, una dintre cele mai mari actrițe de telenovele, a murit în data de 9 decembrie la vârsta de 82 de ani din cauza unui atac cerebral. Acum, familia marii actrițe a început lupta pentru moștenire. Se pare că cele mai dragi persoane din viața vedetei sunt curioase să afle ce au primit prin testament în urma deciziei acesteia cât încă era în viață.

Carmen Salinas a murit la vârsta de 82 de ani într-un spital din Ciudad de Mexico din cauza unui atac cerebral care a ținut-o în spital mai multă vreme, iar acum familia se luptă pentru averea ei.

Familia regretatei Carmen Salinas a început lupta pentru moștenire

Actrița a stat în spital timp de o lună, din data de 9 noiembrie, iar toți cei dragi s-au rugat pentru sănătatea ei. “Cu profundă durere anunțăm că marea actriță Carmen Salinas a murit în data de 9 decembrie 2021.”, a scris familia pe rețelele sociale.

Acum, la mai bine de o lună de la întâmplarea tulburătoare care a lăsat o lume întreagă fără grai, familai regretatei artiste așteaptă un verdict clar pentru a vedea care primește cea mai mare parte din avere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Carmen Plascencia, nepoata vedetei, a mărturisit că marea actriță a început dintr-o dată să se simtă mult mai rău, asta după ce mâncase și își urmărise liniștită telenovela.

La finalul lunii noiembrie, Carmen Salinas prezenta semne de revenire, asta după ce doctorii au lăsat o bună perioadă de timp fără aparatele care o ajutau să respire. De asemenea, a fost supusă mai multor investigații în urma cărora a răspuns într-o manieră pozitivă.

Carmen Salinas a murit după o luptă grea

Cu toate astea, marea artistă s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în sufletul familiei, dar și al fanilor care au apreciat-o întotdeauna pentru munca depusă. În 1994, Carmen Salinas a trecut printr-o tragedie, atunci când fiul de 37 de ani a murit din cauza cancerului.

În data de 9 decembrie 2021, Carmen Salinas și-a îndeplinit dorința, aceea de a fi alături de fiul ei într-o viață veșnică. După 27 de ani de suferință, vedeta a trecut la cele veșnice. Carmen Salinas și Pedro Plascencia Ramírez s-au căsătorit în data de 5 ianuarie 1956, iar actrița a trecut prin etape foarte dificile până să devină mamă pentru prima dată. A rămas însărcinată de multe ori, dar doar doi copii au supraviețuit.

“Am aflat că se dau lupte pentru moștenirea marii actrițe.”, a dezvăluit un jurnalist local, conform tvnotas.com. Carmen Salinas a suferit patru avorturi și a născut un copil în luna a șaptea care a murit la scurt timp după naștere. Artista l-a numit Jesús. După multe piedici, Carmen Salinas a dat naștere unui băiat. Pedro Plascencia a murit la vârsta de 37 de ani din cauza cancerului.

María Eugenia a fost a doua fiică a vedetei care a supraviețuit. Fiul actriței a fost diagnosticat cu cancer în 1993, iar șapte luni mai târziu a decedat. “El voia să-i dăm un pistol să înlăture mai repede durerile, nu putea suporta chimioterapia și suferea foarte mult.”, spunea Carmen Salians în 2020.

În articolul

Familia regretatei Carmen Salinas a început lupta pentru moștenire. Cine beneficiază de pe urma testamentului marii actrițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x