Fanii actriței Ayça Ayşin Turan ar putea salva serialul Legăturile destinului - Kader Baglari. Ce arată presa din Turcia

Publicat pe 05.10.2023 la 19:42 Actualizat pe 06.10.2023 la 09:59

Ayça Ayşin Turan se spune că ar putea salva serialul Legăturile destinului. Ce se arată în presa din Turcia și care este adevărul.

Ayça Ayşin Turan poartă o pălărie cu boruri mari și ține camera foto cu mâna stângă

Fanii actriței Ayça Ayşin Turan ar putea salva serialul Legăturile destinului - Kader Baglari

Instagram

Nu este foarte simplu ca un serial turcesc să înregistreze cifre perfecte într-o zi de sâmbătă. Este vorba despre două seriale care au reușit totuși această performanță, Gönül Dağı și Kardeşlerim. Acum toată lumea așteaptă același lucru și din partea seriei Kader Bağları cu Ayça Ayşin Turan și Serkan Çayoğlu în rolurile principale.

Fanii actriței Ayça Ayşin Turan ar putea salva serialul Kader Bağları

Ayça Ayşin Turan și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane la momentul actual. În mediul online, fani din întreaga lume le apreciează fotografiile, dar mai ales performanța pe micile ecrane. În prezent se arată că fanii din afară Turciei înțeleg proiectul Kader Bağları și îl îndrăgesc de-a dreptul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit sondajelor, fanii din afara Turciei vor să vadă cuplul mai des în această formulă. Același lucru a fost sesizat și în cazul lui Akın Akınözü cu serialul Tuzak. Mulțumită influenței actorului, seria Tuzak a avut foarte multă vizibilitate departe de țara natală a actorului celebrul. A reușit astfel să ducă la bun sfâșit 26 de episoade. Cu toate acestea, cifrele totale nu au reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor pe micile ecrane în locația de origine.

Se menționează și serialul Gecenin Ucunda cu Neslihan Atagül și Kadir Doğulu care a atins un succes internațional determinând producătorii să continue seria cu cele 26 de episoade. Atunci când primele sezoane din Kader Bağları nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, mulți fani au fost dezamăgiți. Cu toate acestea, fanii ar putea avea un impact major asupra întregii situații. Nu ar fi deloc surprinzător dacă serialul și-ar dubla cifrele în săptămânile ce urmează.

Ayca Aysin Turan este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Este recunoscută pentru rolurile sale de succes, dar și pentru surprinzătorul talent în modă. De cele mai multe ori apare în fața fanilor în ținute impresionante.

Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan, un cuplu îndrăgit pe micile ecrane

După ce Turcia a lansat primele imagini ale mult așteptatului serial Kader Bağları, fanii au reacționat în mediul online. Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan formează unul dintre cele îndrăgite cupluri de pe micile ecrane la momentul actual.

Sevda și Kerem îi vor face pe fanii să se îndrăgostească cu fiecare imagine în care apar împreună. Are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente imagini vin alături de partenerul de platou. În prezent, se află împreună pe platourile de filmare. Până în prezent, nu a mai fost publicată nicio poză de cuplu a lui Serkan Çayoğlu. Ozge Gurel are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

Serkan Çayoğlu s-a născut pe 31 mai 1987 în Germania și a jucat în cele mai faimoase producții din Turcia. Printre acestea se numără Oh, Belinda, Kiraz Mevsimi și altele. Este căsătorit cu Ozge Gurel încă din 2022 și formează cel mai iubit cuplu din Turcia la momentul actual.

În articolul

Fanii actriței Ayça Ayşin Turan ar putea salva serialul Legăturile destinului - Kader Baglari. Ce arată presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x