Fanii faimoasei Itati Cantoral preocupați de greutatea acesteia. Ține diete stricte, însă amețește constant

Publicat pe 07.11.2023 la 15:43 Actualizat pe 07.11.2023 la 16:03

Itati Cantoral apare într-o manieră cu totul diferită în ultima vreme, însă fotografiile pe care le postează în mediul online sunt motiv de îngrijorare pentru fani.

Itati Cantoral poartă o rochie neagră fără mâneci

Fanii faimoasei Itati Cantoral preocupați de greutatea acesteia.

Getty Images

Actrița face parte din distribuția telenovelei El senor de los cielos, dar a reușit să-și îngrijoreze fanii și colegii de platou din cauza amețelilor constante.

Fanii faimoasei Itatí Cantoral preocupați de greutatea acesteia

Vedeta a început să țină diete foarte stricte, ceea ce i-a îngrijorat fără doar și poate pe cei care fac parte din producția noii telenovele în care joacă. Este vorba despre El senor de los cielos. Cei care îi sunt alături pe platourile de filmare au făcut primele declarații despre acest aspect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Itati Cantoral ține post intermitent și nu mănâncă mâncarea ce le este adusă de către firma de catering pe platourile de filmare. De altfel, își porționează felurile astfel încât să aibă cât mai puțin în farfurie din fiecare fel. De asemenea, colegii au observat că amețește foarte des.

Pentru această nouă serie s-au unit mai mulți actori noi printre care și Itati Cantoral. De când au început filmările, vedeta a slăbit considerabil. Ceea ce surprimde este faptul că aceasta este ca trasă prin inel, însă nu renunță la zâmbetul caracteristic. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din cadrul petrecerii de 15 ani a fiicei sale.

Aceasta a fost căsătorită cu Eduardo Santamarina și în prezent spune că relația lor este una perfectă, a doi buni prieteni. Relația lor s-a terminat în 2004. De asemenea, a mai fost căsătorită cu Carlos Alberto Cruz între 2008 și 2017. A jucat rolul de antagonistă în Maria la del Barrio, una dintre cele mai îndrăgite producții din care a făcut parte. Printre proiectele sale se numără și Amores con trampa. La 20 de ani de la divorțul de Eduardo Santamarina spune despre celebrul actor că îi este cel mai bun prieten.

Itati Cantoral și Eduardo Santamarina sunt cei mai buni prieteni la 20 de ani de la divorț

La două decade de la separare, Itati Cantoral a dezvăluit că are o relație specială cu tatăl copiilor săi. Au trecut 20 de ani de când actorii de telenovele s-au despărțit și în prezent au doi fii în comun, Jose Eduardo și Roberto Miguel în vârstă de 23 de ani.

“Evident, divorțurile sunt dificile, dar acum este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Mă cunoaște de când aveam 16 ani. Este cel mai bun prieten al meu, Eduardo Santamarina.”, a declarat Itati Cantoral. În aceeași formă spune că este și relația cu fostul soț Carlos Ruis, tatăl fiicei Maria Itati

“Da, cum să nu, el este tatăl copilului meu.”, a spus despre tatăl fiicei care abia a împlinit 15 ani. Pe lângă relația cordială cu foștii parteneri, aceasta a vorbit și despre talentul fiului său Jose Eduardo care a decis să continue cu actoria. Mândră că a împărțit platourile de filmare cu propriul copil, a declarat că este un talent aparte.

“Eu îi respect foarte mult relația lui Eduardo Santamarina.”, a spus vedeta de telenovele.

În articolul

Fanii faimoasei Itati Cantoral preocupați de greutatea acesteia. Ține diete stricte, însă amețește constant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x