Fanii serialului Numele meu este Farah consideră că cel de-al doilea sezon va fi un succes. Despre ce este vorba

Publicat pe 13.09.2023 la 12:02 Actualizat pe 13.09.2023 la 12:52

Demet Özdemir joacă rolul principal în serialul Numele meu este Farah, unul dintre cele mai ambițioase proiecte din Turcia la momentul actual. Dacă primul sezon a reușit să-i cucerească pe fani, cea de-a doua parte se așteaptă cu siguranță a fi un succes.

Demet Özdemir poartă un top negru cu fustă roșie și își ține mâna stângă în șold

Fanii serialului Numele meu este Farah consideră că cel de-al doilea sezon va fi un succes

Profimedia Images

Numele meu este Farah este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din sezonul care tocmai a trecut. Au început deja filmările pentru cel de-al doilea sezon, iar fanii se așteaptă la surprize de proporții. Demet Özdemir și Engin Akyürek joacă rolurile principale.

Fanii serialului Numele meu este Farah consideră că cel de-al doilea sezon va fi un succes

Cei care au urmărit primul sezon al seriei turceșt, nu au realizat că au existat totuși mici probleme în ceea ce privește larga audiență și cifrele de la final. Echipa de producție însă, și-a luat măsurile de precauție și a ținut să remedieze această problemă cu o muncă mai intensă în perioada verii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noi nume au fost adăugate actorilor ce fac parte din distribuție și o nouă poveste va fi difuzată pe micile ecrane. Filmările au început de pe data de 10 septembrie, iar mesajul lansat în mediul online i-a bucurat fără doar și poate pe fani.

“Suntem pe platourile de filmare încă de ieri, iar entuziasmul nostru a fost atât de mare încât nu am putut să nu vă oferim această veste bună. Noul sezon vine ca o adevărată explozie, să spunem. Numele meu este Farah se va vedea în curând pe micile ecrane!”, se arată în anunțul apărut pe Twitter, arată seriesturkish.com. Milioane de fani au reacționat la scurtă vreme în fața acestui mesaj. Cei mai mulți vor să-i urmărească din nou pe Demet Özdemir și Engin Akyürek în cel de-al doilea sezon.

Citește și: Doi actori influenți vor schimba povestea serialului Adım Farah, în care joacă Demet Ozdemir. Anunțul care a uimit fanii producției

Internauții continuă să-i sprijine pe actori cu mesaje inedite în mediul online. Se așteaptă ca puterea pe care Numele meu este Farah să o aibă pe rețelele sociale să aducă un plus de valoare întregului serial. Cu toate acestea, depinde foarte mult de puterea întregii echipe cât și a poveștii.

“Așteptăm să înceapă un sezon exploziv.”, au scris fanii pe rețelele sociale. Demet Özdemir are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Doi actori influenți vor face aduce o diferență enormă în serialul Numele meu este Farah

Engin Akyürek și Demet Özdemir au adus încă de la început o energie debordantă pe micile ecrane. Momentele emoționante și romantice ale cuplului de protagoniști a reușit să aducă fără doar și poate o armonie deosebită întregului serial.

Citește și: Top 5 seriale romantice turcești pentru începători. Cum poți intra în febra poveștilor de dragoste

Feyyaz Duman se numără printre actorii care vor face parte din distribuție și va juca rolul Behnam, tatăl lui Kerimşah. Sera Kutlubey, una dintre cele mai de succes actrițe ale perioadei recente, va apărea în cel de-al doilea sezon pentru a întregi echipa. A jucat în serialul İyilik, iar fiecare proiect a reușit să o aducă mai aproape de public.

Demet Özdemir s-a născut pe 26 februarie 1992 în Izmit, Turcia și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A fost căsătorită cu artistul turc Oğuzhan Koç în 2022, însă după doar opt luni de căsnicie cei doi au divorțat. A jucat alături de Can Yaman în Vis de iubire și s-a vehiculat că cei doi ar urma să se întâlnească.

În articolul

Fanii serialului Numele meu este Farah consideră că cel de-al doilea sezon va fi un succes. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x