Fernando Carrillo s-a împăcat cu soția lui María Gabriela de 24 de ani, la scurt timp după ce și-a anunțat despărțirea

Publicat pe 17.02.2023 la 17:50 Actualizat pe 15.03.2023 la 22:45

Actorul venezuelan și-a anunțat împăcarea cu mama fiului său cel mic. Fernando Carrillo, 57 de ani, și María Gabriela, 24 de ani, s-au căsătorit pe 19 ianuarie 2021 în Tulum.

Fernando Carrillo

Getty/Instagram Fernando Carrillo

Fernando Carrillo a oferit ă nouă șansă iubirii. El a anunțat că s-a reîmpăcat cu soția sa, María Gabriela Rodríguez, la o lună după ce a anunțat că s-au despărțit.

Cum și-a anunțat Fernando Carrillo împăcarea cu María Gabriela

Protagonistul telenovelelor „Rosalinda” și „La dama de rosa” s-a împăcat cu mama fiului său cel mic, Milo, după au confirmat pe 14 februarie, de Ziua îndrăgostiților.

Prin intermediul contului său de Instagram, actorul în vârstă de 57 de ani a împărtășit un 'reel' în care arată publicului momente pe care le-a trăit alături de nevasta și fiul său de 1 an și 11 luni. În partea de jos a videoclipului, el a explicat cum au reușit să ajungă la un punct de vedere comun în relație.

Citește și: Sherlyn, Sol din Cameleonii, și fiul ei s-au bucurat de o vacanță la zăpadă: “André știe deja să schieze”. Imaginile care au cucerit fanii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Astăzi este Ziua Îndrăgostiților eu alături de iubita și frumoasa mea soție, María Gabriela, am decis să dăm o șansă acestei iubiri care ne unește într-o dragoste care trece dincolo de valuri”, a spus venezuelanul într-o parte a textului care a însoțit postarea.

„Vom lucra la noi înșine, la casa și familia noastră, mereu de mână cu Dumnezeu. Vă mulțumim pentru dragostea pe care ne-ați oferit-o și continuați să ne-o oferiți”, a adăugat el.

Fernando Carrillo, în vârstă de 57 de ani, a anunțat pe 17 ianuarie că se separă de soția sa, María Gabriela Rodríguez, alături de care s-a căsătorit civil pe data de 16 ianuarie 2021.

Citeșe și: Răspunsul lui Tommy Mottola, după ce Thalia ar fi sărbătorit singură zilele iubirii. Cei doi nu au apărut împreună

"La trei ani de la uniunea noastră și doi ani de căsătorie, aceast cuplu real a decis să se separe și să continue pe căi separate", a scris el într-o postare pe Instagram. Actorul, care a jucat în telenovele precum "Rosalinda", a declarat atunci că el și María Gabriela Rodríguez vor continua să fie "uniți în dragoste" pentru fiul lor de aproape doi ani, Milo, potrivit univision.com.

În ianuarie 2020, Fernando și María Gabriela au început să se întâlnească. O lună mai târziu, cei doi au făcut publică relația. În septembrie, el a anunțat că așteaptă un copil cu artista, care era deja însărcinată de patru luni și jumătate.

În articolul

Fernando Carrillo s-a împăcat cu soția lui María Gabriela de 24 de ani, la scur timp după ce și-a anunțat despărțirea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x