Fernando Colunga nu va mai face parte din distribuția producției “Malverde: el santo patrón”

Publicat pe 09.02.2021 la 11:27 Actualizat pe 09.02.2021 la 12:04

Veste tristă pentru fanii lui Fernando Colunga, care așteptau cu sufletul la gură să îl revadă pe micile ecrane. După ce, anul trecut, a fost confirmată vestea că va juca în serialul „Malverde: el santo patrón”, casa de producție a anunțat că actorul a decis să se retragă din proiect.

Fernando Colunga la filmările telenovelei „Stăpâna” (2010)

Actorul Fernando Colunga nu va mai participa la filmări, pe motiv de COVID-19

Profimedia Images

Anul 2020 adusese o noutate incredibilă, în privința serialelor hispanice. După patru ani de pauză, celebrul actor Fernando Colunga, urma să încânte din nou, în calitate de protagonist al producției „Malverde: el santo patrón”. Din păcate, bucuria nu a fost una de lungă durată. Telemundo, compania producătoare a acestei telenovele, a anunțat că el nu va mai face parte din distribuție.

Motivul pentru care Fernando Colunga nu va mai juca în Malverde: el santo patrón

„Numele meu este Fernando Colunga și mă pregătesc pentru unul dintre cele mai importante personaje din cariera mea: Malverde: el santo patrón”. Cu aceste cuvinte, actorul mexican și-a confirmat, anul trecut, participarea la filmările noii telenovele originale, scrie People en Espanol.

Surpriza a fost una de proporții și bineînțeles, întreaga lume era nerbdătoare să vadă rezultatul final. Cu un astfel de nume sonor în cap de listă, cu siguranță și așteptările erau foarte ridicate.

Parteneră urma să îi fie nimeni alta decât frumoasa Blanca Soto. Cei doi au mai format un cuplu în anul 2012, pe platoul de filmare al telenovelei „Îți ordon să mă iubești”, în rolurile lui Jesus Garcia și Alma Montemayor.

Motivul pentru care actorul, în vârstă de 54 de ani, ar fi ales să se retragă este răspândirea, în mod dramatic, a coronavirusului. Situația continuă să fie una foarte gravă în Mexic, iar interpretul lui Jose Armando din „Esmeralda” își ia toate măsurile de precauție, pentru a nu-și pune sănătatea în pericol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, casa de producție a venit cu o declarație oficială. Partea bună o reprezintă faptul că, pe viitor, este de așteptat ca actorul să se implice în noi proiecte.

„Telemundo a luat o decizia de a colabora cu Fernando Colunga la alte proiecte viitoare, așa că nu va face parte din distribuția serialului Malverde . Suntem încântați că Fernando face parte din familia Telemundo și deja dezvoltăm două noi proiecte împreună, până la sfârșitul acestui an. Malverde este una dintre cele mai mari producții ale Telemundo și suntem mândri că aducem această poveste grozavă hispanicilor din SUA. În următoarele câteva zile, vom anunța distribuția completă a acestui blockbuster original ”, au transmis reprezentanții companiei.

Povestea serialului Malverde: el santo patrón

Acțiunea serialului se bazează pe povestea lui Malverde, un băiat născut în 1870 în Sinaloa. Acesta a fost un cunoscut tâlhar mexican, ce a existat în realitate și a murit la vârsta de doar 39 de ani.

Bărbatul a devenit o figură legendară a împrejurimilor. El și-a dedicat viața protejării oamenilor săraci, deposezdați, deveniți infractori (traficanți de droguri) pentru surpaviețuire.

Citește și: Danna Garcia și Mario Cimarro, declarații la 18 ani de la finalul îndrăgitei telenovele Jurământul Violeta Isfel, mesaj emoționant în memoria Karlei Alvarez. Ce a spus despre regretata actriță

În articolul

Fernando Colunga nu mai joacă în “Malverde: el santo patrón”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x