Fernando Colunga, prima apariție în mediul online după anunțul întoarcerii. Cum arată actorul la 56 de ani

Publicat pe 13.11.2022 la 18:00 Actualizat pe 13.11.2022 la 11:27

Fernando Colunga și-a anunțat întoarcerea pe micile ecrane și acum actorul a apărut pentru prima oară în mediul online. Cum arată vedeta la 56 de ani.

Fernando Colunga poartă o cămașă albastră și o geacă închisă la culoare

Fernando Colunga, în pielea unuia dintre personaje

Profimedia Images

Fernando Colunga a apărut pentru prima oară în mediul online după anunțul întoarcerii. Vedeta se află la momentul actual în Argentina. În 2015, actorul a jucat pentru ultima oară într-o telenovelă, alături de Jorge Salinas și Susana González. Ulterior, s-a retras într-un con de umbră.

Recent, Fernando Colunga și-a anunțat întoarcerea pe micile ecrane. Cea mai nouă fotografie din mediul online îl înfățișează pe actor alături de colegul său de platou, Manuel Masalva.

Fernando Colunga, prima apariție în mediul online după anunțul întoarcerii

În fotografia postată pe pagina personală de Instagram, Masalva și-a arătat aprecierea pentru Fernando Colunga și a scris câteva cuvinte emoționante: „Îți mulțumesc Fernando pentru această călătorie, pentru profesionalismul tău, pentru generozitate. Ești unic și puternic. Te iubim!” La momentul actual, Fernando Colunga filmează pentru producția “'Historia de un Clan”, după ce a renunțat la proiectul “Malverde: El Santo Patrón”.

Deși are 56 de ani, timpul pare că nu a trecut peste Fernando Colunga, asta pentru că actorul arată mai bine ca niciodată. Protagonistul telenovelelor “Soy Tu Dueña”, 'La Usurpadora', 'María la del barrio' este gata să-ți impresioneze din nou fanii. Cu toate că actorul nu folosește conturile de socializare, de fiecare dată când acesta apare într-o fotografie alături de colegii de platou, internauții sunt mai mult decât bucuroși să-l vadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai nouă telenovelă, Fernando Colunga va juca din nou rolul de protagonist și va avea în spate o poveste cât se poate de reală. Producția va avea 10 episoade și va marca întoarcerea actorului pe micile ecrane, așa cum toată lumea aștepta de ceva vreme.

“Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să visez din nou.”, a declarat Fernando Colunga, conform Tvnotas.com.mx. Într-un comunicat de presă, actorul a menționat: „Ziua și noaptea, așa pot descrie această nouă aventură. Sper ca publicul să se bucure așa cum ne-am bucurat noi, echipa, în spatele acestui proiect.”

Fernando Colunga, de-a lungul timpului

Printre cei care fac parte din proiectul ‘Historia de un clan’, se numără și Lisa Owen, Manuel Masalva, Alejandro de Hoyos, Samantha Siqueiros, Roberta Damián și Antonio de la Vega.

Fernando Colunga s-a născut pe 3 martie 1966 în Mexic și a urmat studiile actoricești în cadrul Centro de Educación Artística, Televisa. Prima apariție pe micul ecran a fost în anul 1988, atunci când a jucat în telenovela “Dulce Desafío”. Între 1993 și 1994 a jucat în telenovela “Más Allá del Puente”.

Alături de Thalia în telenovela “Maria la del Barrio” a primit recunoaștere internațională și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume. După ce în anul 2000 a jucat în telenovela “Abrazame muy fuerte” alături de Aracely Arambula, Victoria Ruffo, Cesar Evora și Nailea Norvind, Fernando Colunga s-a îndepărtat o perioadă de lumea spectacolului.

În anul 2003, Fernando Colunga a revenit pe platourile de filmare alături de Adela Noriega în telenovela “Amor real”. În același an a câștigat premiul pentru “Cel mai bun actor” în cadrul premiilor Tvynovelas. Ulterior s-a retras din lumea filmului pentru a fi pe scenele teatrelor. A jucat atât în filme, piese de teatru, cât și telenovele.

În articolul

Fernando Colunga, prima apariție în mediul online după anunțul întoarcerii. Cum arată actorul la 56 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x