Fernando Colunga se întoarce pe micile ecrane. În ce producție va juca

Publicat pe 12.01.2022 la 13:28 Actualizat pe 12.01.2022 la 14:07

Fernando Colunga și-a anunțat fanii că revine pe micile ecrane după o lungă absență. Actorul a lăsat câteva mesaje în online și a vorbit despre telenovela care îi va sublinia întoarcerea.

Fernando Colunga poartă o cămașă albastră și o geacă închisă la culoare

Fernando Colunga în telenovela "Ladrones"

Profimedia Images

Fernando Colunga și-a anunțat fanii că revine pe micile ecrane și a vorbit despre telenovela în care va juca. Celebrul actor va fi protagonistul unei producții inspirate din fapte reale. Dacă până acum nu se știa cu exactitate ce se va întâmpla cu cariera acestuia, iată că acum totul s-a lămurit.

Fernando Colunga trebuia să joace în producția “Malverde”, însă planurile i s-au dat peste cap și acum actorul va îmbrățișa un alt rol pe viitor.

Fernando Colunga se întoarce pe micile ecrane

‘Historia de un clan’ este telenovela în care Fernando Colunga va putea fi văzut din nou pe micile ecrane. Este vorba despre o poveste inspirată din fapte reale, care îl va readuce pe actor în fața milioanelor de fani de pretutindeni.

Această poveste care marchează întoarcerea lui Fernando Colunga va avea doar 10 episoade. “Tuturor colaboratorilor fiindcă mi-au dat șansa să visez din nou.”

“Zi și noapte...așa pot să definesc această nouă aventură. Sper că publicul se va putea bucura de această serie așa cum o facem noi, toată echipă implicată.”, a declarat Fernando Colunga. Actorul va juca alături de Lisa Owen, Manuel Masalva, Alejandro de Hoyos, Samantha Siqueiros, Roberta Damian și Antonio de la Vega. Aceasta este doar o mică parte din echipa formată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

‘Historia de un clan’ se bazează pe fapte reale și spune povestea familiei Greco ce lasă aparențele unei familii tradiționale, când de fapt ascund fapte grave. După mai mulți ani departe de viața publică, Fernando Colunga este gata să se întoarcă în fața camerelor.

Așa cum a făcut-o acum ceva vreme în telenovele precum “La Usurpadora” sau “Maria la del barrio”, Fernando Colunga este gata să joace în “Historia de un cla”. Actorul s-a arătat împlinit de această veste și speră să facă la fel de multe furori ca pe vremuri.

Fernando Colunga va juca într-o nouă producție televizată

“Pentru mine va fi o nouă provocare să fiu protagonist în această serie și să le ofer fanilor un nou gen de telenovelă, ceea ce nu a mai fost văzut până acum.”, a declarat Fernando Colunga.

Fernando Colunga a făcut primele declarații în 2020, însă veștile au ajuns abia acum la urechile fanilor de pretutindeni. “În acest moment mă simt ca un magician. Am deja pălăria, am făcut pașii magici și sunt gata să scot iepurele din pălărie.”, a mai spus actorul.

În 2015, Fernando Colunga ajucat în “Pasion y Poder”, ultima producție care l-a adus în fața fanilor în rolul de antagonist. De atunci, nu s-a mai auzit nimic de celebra vedetă până recent, atunci când și-a anunțat întoarcerea pe micile ecrane. În tot acest timp, Fernando Colunga s-a bucurat de timpul liber și a reușit să-și pună la punct planurile profesionale.

Fernando Colunga se numără printre cei mai iubiți actori de telenovele și a reușit de-a lungul timpului să câștige inimile fanelor de pretutindeni. Chiar dacă a reușit să se încadreze pe primele locuri în topurile internaționale, actorul a decis la un moment dat să se retragă din viața publică și să-și continue viața departe de agitația camerelor de luat vederi.

În articolul

Fernando Colunga se întoarce pe micile ecrane. În ce producție va juca

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x