Fernando Colunga și Marlene Favela formează un cuplu în telenovela “El maleficio”. Totul despre producția mexicană

Publicat pe 17.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 17.03.2024 la 20:15

După 40 de ani, un clasic al televiziunii mexicane revine pe micile ecrane cu o adaptare inedită. Fernando Colunga și Marlene Favela joacă rolurile de protagoniști.

actriță poartă o rochie lungă și ceilalți actori stau în spatele ei

Marlene Favela pozează în cadrul lansării telenovelei 'El Maleficio' la Ex Convento de San Hipólito pe 9 noiembrie, 2023 în Mexic

Getty Images

Producătorul José Alberto Castro este cel responsabil de acest remake mult așteptat de public. Telenovela îl va aduce încă o dată pe Fernando Colunga pe micile ecrane după o lungă absență. Există cinci secrete ale acestei povești care îi vor garanta fără doar și poate succesul.

Fernando Colunga și Marlene Favela formează un cuplu în telenovela “El maleficio”

De mai bine de patru ani producătorul “El Güero” Castro este ocupat cu realizarea acestui remake care a fost foarte atent ales și pregătit. De la actori până la cele mai mici detalii, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplăii. Echipa sa a oferit un suflu nou originii lui Ernesto Alonso și acum vom vedea fără doar și poate o dramă a cărei subiect romantic va avea o relevanță mult mai mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulțumită inteligenței artificiale, proiectul va avea la bază efecte speciale ce vor lăsa cu gura căscată telespectatorii. De asemenea, diverse scene fac parte din această istorie ce se anunță a fi un succes. Va fi transmisă și în SUA, iar filmările au avut loc în Italia și în alte țări din Europa.

Citește și: Fernando Colunga revine pe micile ecrane într-un remake al telenovelei El maleficio din 1983. Pare că timpul nu a trecut peste celebrul actor

Protagoniștii s-au reunit după ce au lucrat împreună în 2016 pentru telenovela Pasión. Producția folosește același tablou pe care Ernesto Alonso l-a folosit în 1983 și pe care l-a cumpărat într-una dintre călătoriile sale prin Italia. În ceea ce privește relația dintre Marlene Favela și Fernando Colunga, actrița spune că a existat o chimie pe platourile de filmare.

“Este foc, în această pereche va exista foc, chimie. Eu cred că o astfel de pereche, în această telenovelă reprezintă coloana vertebrală. Trebuie să existe chimie, dacă nu, nu prinde. Cred că în această ocazie există o pereche foarte frumoasă de lucru. Formăm o pereche foarte frumoasă de lucru, există multă chimie. Cred că amândoi avem experiență și înțelegem cum funcționează lucrurile. Suntem respectuoși, există armonie.”, a spus actrița într-un interviu pe data de 9 noiembrie.

Fiica actriței Marlene Favela are 4 ani și își dorește să devină actriță

Vedeta a dezvăluit că fiica sa i-a împărtășit dorința de a fi văzută la televizor ca și mama sa celebră. Cu toate acestea, Marlene Favela nu va permite să se întâmple un singur lucru, cel puțin pentru moment. Îi va îndeplini dorința și va da curs acesteia, doar dacă Bella își va dori același lucru și pe viitor, dat fiind faptul că în prezent este prea mică pentru a ști cu exactitate ce își dorește.

Citește și: Marlene Favela impresionează într-o ținută stilată. Cum s-a afișat actrița din “Pisica Sălbatică” pe rețelele de socializare

“A spus că ea vrea să lucreze la televizior când o să fie mare și că va apărea mult pe micile ecrane, m-am mirat. Știe că mama ei este actriță și că se dedică televiziunii, dar adevărul e că nu înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Nu înțelege ce presupune acest loc de muncă, doar repetă că vrea să fie la televizor pentru că mama ei lucrează acolo.”, a spus vedeta din Pisica sălbatică. Actrița a mărturisit că-și va sprijini fiica în orice dorință de viitor, însă doar în momentul în care va avea maturitatea de a alege cu adevărat.

În articolul

Fernando Colunga și Marlene Favela formează un cuplu în telenovela “El maleficio”. Totul despre producția mexicană

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x