Fetița artistei Dulce Maria îi calcă pe urme! Este ea noua RBD? Videoclipul care a electrizat fanii

Publicat pe 19.07.2022 la 12:46 Actualizat pe 20.07.2022 la 11:55

Dulce Maria a fost una dintre cele mai îndrăgite adolescente din grupul RBD. Ea o întruchipa pe Roberta, o tânără speranță în care puteai citi libertatea și rebeliunea totodată. Anii s-au scurs, iar adolescenta roșcată de altădată s-a transformat într-o femeie în toată firea, a devenit mamă și parcă viața ei s-a schimbat complet.

Dulce Maria

Getty

Acum, Dulce Maria își pune familia pe primul loc, iar fetița sa este sufletul căruia îi dedică toată atenția. Ce e drept, fanii nu pot să nu vadă în cele două o fărâmă de asemănătoare și, mai mult decât atât, văd în Dulce Maria sclipirea care a cucerit milioane de oameni, cu mulți ani în urmă.

Artista a ajuns din nou în atenția fanilor, după ce a postat un videoclip cu fiica sa în timp ce cântă la pian. Artista a luat o pauză o perioadă lungă după ce a devenit mamă și s-a dedicat trup și suflet creșterii micuței sale. În acea perioadă fanii au crezut că a lăsat deoparte cariera muzicală, însă de curând ea a surprins și cu apariția pe scenă, lucru care a extaziat pe toată lumea!

Deși nașterea aduce numeroase transformări în corpul femeilor, iar recuparearea este un proces dificil, cântăreața din Rebelde demonstrează că la doar un an de la nașterea fetiței sale poate avea un trup de invidiat.

Fetița artistei Dulce Maria, un star de mică! Mama sa a filmat-o în timp ce cântă la pian

Dulce Maria a filmat-o pe fiica sa în timp ce cânta la un pian micuț, roz, pentru o păpușică așa cum este ea. Fanii au reacționat imediat și au văzut-o în micuță pe adolescenta rebelă care le-a făcut copilăria mai frumoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum a evoluat Dulce María de la “Rebelde” și până în prezent. De la actrița rebelă la mămica devotată

Dulce Maria s-a recuperat rapid după naștere și se pare că arată la fel de bine cum arăta și înainte. Cântăreața se concentrează strict pe viața sa personală și pe fetița sa adorabilă. Micuța Paula a venit pe lume în data de 4 decembrie și a adus chiar mai multă bucurie în viețile părinților.

Dulce Maria se poate considera o femeie fericită și împlinită. La 35 de ani, actrița din Rebede are tot ce și-ar putea dori: faimă și multă iubire. La finalul anului trecut ea și soțul său au devenit părinți pentru prima oară.

Dulce Maria și Paco Alvarez s-au căsătorit în anul 2019, iar anul trecut, îndrăgita actriță și-a anunțat fanii că este însărcinată. De asemenea, ea a afișat pe paginile sale de socializare, mai multe fotografii adorabile, cu burtica de gravidă. Se vedea clar pe chipul său și al soțului ei că amândoi erau în culmea fericirii.

În articolul

Fetița artistei Dulce Maria îi calcă pe urme! Este ea noua RBD? Videoclipul care a electrizat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x