Fiica actriței Mayrin Villanueva publică o fotografie în mediul online și face un anunț important: “Deja sunt mamă”

Publicat pe 27.09.2023 la 14:03 Actualizat pe 27.09.2023 la 14:43

Actrița din telenovela Vencer la culpa i-a surprins pe fani cu vestea oferită pe rețelele sociale. De asemenea, a îmbrăcat rochia de mireasă.

Mayrin Villanueva poartă părul desprins, ondulat

Fiica actriței Mayrin Villanueva publică o fotografie în mediul online și face un anunț important

Profimedia Images

Din relația faimoasei Mayrin Villanueva cu Jorge Poza au rezultat doi copii. Sebastian și Romina Poza au urmat încă de la început cariera profesională a părinților și au devenit actori.

Fiica actriței Mayrín Villanueva publică o fotografie în mediul online și face un anunț important

Dacă Sebastian și-a început cariera în 2016 în Despertar contigo, Romina a debutat în lumea telenovelelor în 2023 într-o producție a lui Rosy Ocampo, Vencer la culpa. Acolo interpretează personajul Yaneli. În timp ce tânăra de 22 de ani atrage pe micul ecran datorită talentului și frumuseții, pe rețelele sociale surprinde cu o fotografie inedită în care anunță că a devenit mamă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prin intermediul contului oficial de Instagram, aceasta a postat fotografia controversată. Cu toate că declarația i-a lăsat pe fani cu semne de întrebare, actrița a lămurit la scurtă vreme totul. Se pare că este vorba despre adopția unei pisicuțe.

“Sunt mamă de pisică. Vă vine să credeți? Mie nu!”, a precizat în descreirea imaginii tânăra vedetă. Nu a fost singura postare care i-a lăsat fără grai pe internauți, asta pentru că fiica faimoasei Mayrín Villanueva a publicat o imagine în care apare îmbrăcată în rochie albă și cu un buchet de flori în mână. Fiica vitregă a lui Eduardo Santamarina a repostat o imagine publicată de Camila Valero, fiica actriței Stephanie Salas, acolo unde a simulat că este mireasă.

“Iubita ce se căsătorește mâine.”, a scris Romina Poza în dreptul imaginii. Aceasta a fost realizată în cadrul unui eveniment realizat de o celebră publicație din Mexic. Acolo i-a reîntâlnit pe Macarena Achaga, Paulina Dávila și Bárbara López, actorii cunoscuți în 2022 pe platourile de filmare Isla Brava.

Mayrin Villanueva pozează alături de cele două fiice pe coperta unei reviste din Mexic

S-a transformat într-una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele, asta după ce a jucat în producții de succes din Mexic. Acum 22 de ani, și-a jucat cel mai important rol, acela de mamă. Romina i-a deschis această lume, fiind primul sa fiică. Sebastian este fiul ei și Julia este mezina familiei. Timpul a trecut și acest rol s-a transformat de-a dreptul.

“Mă simt o femeie foarte norocoasă. Pe copii încerc să-i înțeleg, să-i respect și să le înțeleg viețile. Nu sunt ale mele și ei trebuie să aibă propriile decizii.”, a spus actrița. Faimoasa actriță din Vecinos este mama a trei copii. Sebastian și Romina îi urmează pașii în lumea actoriei. Mayrin a fost căsătorie cu aJavier Poza și a divorțat în 2008. Ulterior s-a căsătorit cu Eduardo Santamarina cu care formează și în prezent un cuplu. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani. Julia, fiica celor doi are în prezent 13 ani. Cu toate că nu se cunosc prea multe despre viața personală a tinerei, pe rețelele sociale se observă că petrece timp de calitate alături de familia sa. Puțini știu însă că aceasta suferă de dismetrie și a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. În 2022, actrița spunea că fiica sa se găsește într-o stare bună de sănătate.

În articolul

Fiica actriței Mayrin Villanueva publică o fotografie în mediul online și face un anunț important: “Deja sunt mamă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x