Fiica cea mare a faimosului Gabriel Soto are un pretendent. Elissa are 15 ani și este îndrăgostită pentru prima oară

Publicat pe 31.07.2023 la 11:59 Actualizat pe 31.07.2023 la 12:29

Faimosul actor a vorbit despre poziția în care se află în prezent, cea de socru. Se pare că fiica cea mare, Elissa, are un pretendent pentru prima oară.

Gabriel Soto poartă ochelari de soare, sacou negru și zâmbește

Fiica cea mare a faimosului Gabriel Soto are un pretendent

Profimedia Images

Gabriel Soto a devenit tătic de fete în căsnicia cu actrița Geraldine Bazan. Elissa Marie și Alexa Miranda sunt cele care apar în fotografiile publicate de acesta în mediul online.

Fiica cea mare a faimosului Gabriel Soto are un pretendent

Chiar dacă Miranda are doar 9 ani, Elissa are deja un pretendent la cei 15 ani ai săi. Se pare că tânăra primește flori și este curtată zilnic. Într-un interviu cu cei de la Despierta America pe data de 28 iulie, Gabriel Soto a vorbit despre noua etapă din viața fiicei mari. Cu toate că nu este un tată gelos, a recunoscut că va fi un socru protector.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“O să fiu un socru protector, un socru ce o vor sprijini pe fiica mea, dar deja ea se află în acest proces, vorbește cu un băiat care-i place. Îi trimite flori și mesaje și tot.”, a declarat Gabriel Soto. Tânăra Elissa și-a rugat tatăl să nu discute în fața presei despre viața sa amoroasă, așa că actorul nu a oferit prea multe detalii. A menționat doar că fiica cea mare se află într-un proces al primei iubiri.

“E un băiat pe aici care îi face curte, dar nu vreau să spun mai multe pentru că Elissa nu mă lasă. O să spună că am vorbit despre asta la televiziunea națională.”, a spus actorul. Logodnicul actriței Irina Baeva a menționat că își sprijină fiica în ceea ce privește dragostea, însă rămâne alert ca orice tată. Are câteva exigențe pe care le cere din partea iubitului tânărului.

“Evident, în afara faptului că o place trebuie să fie un om bun, să nu meargă la petreceri și tot felul de lucruri din acestea, dar totul face parte din viață și trebuie să ne sprijinim copiii să fie fericiți.”, a mai spus celebrul actor de telenovele.

Irina Baeva nu neagă ideea de a emigra în SUA

Actrița de origine rusă a subliniat că orice oportunitate i s-ar oferi de a lucra la Hollywood o va accepta. De asemenea, a menționat că i-ar plăcea să fie sprijină de viitorul său soț, Gabriel Soto, pentru ca procesul de adaptare să fie mai simplu.

„Niciodată să nu spui niciodată. Evident nu este ceva ce caut acum, dar bineînțeles că mi-ar plăcea. Unul dintre lucrurile importante pentru mine este ca niciodată să nu mă mulțumesc într-un loc anume, dacă mi s-ar oferi oportunitatea, nu m-aș gândi de două ori. Cred că va fi o parte foarte importante din această căutare de a crește și de a mă dezvolta pe plan personal și profesional.”, a spus actrița.

Într-un final a menționat că i-ar plăcea să fie însoțită de Gabriel Soto în fiecare etapă a vieții sale pentru că știe că alături de el totul va fi mai ușor. De-a lungul timpului, cei doi au primit critici în relație și au fost judecați pentru modul în care și-au exprimat iubirea. S-a vehiculat că logodna lor ar fi încetat, însă de fiecare dată au știut să le arate tuturor contrariul și faptul că se iubesc.

În articolul

Fiica cea mare a faimosului Gabriel Soto are un pretendent. Elissa are 15 ani și este îndrăgostită pentru prima oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x