Fiica cea mică a lui Cristi Chivu, actriță în serialul “Adela”. Ce rol va avea Anastasia Chivu

Publicat pe 11.11.2021 la 15:28 Actualizat pe 11.11.2021 la 15:52

Din această săptămână, fanii serialului “Adela” vor avea parte de o surpriză. Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, își va face debutul în actorie. Ce rol surpriză va interpreta micuța.

Cristi Chivu își ține fiica în brațe. Amândoi sunt îmbrăcați în negru

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu, actriță în serialul “Adela”

Instagram/Cristi Chivu

Anastasia Chivu va interpreta din această săptămână un rol cheie în serialul „Adela”. Micuța a venit cu mama ei în România pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actriță.

Adelina Chivu, soția lui Cristi Chivu, recunoaște că a urmărit serialul chiar pe AntenaPLAY din Italia și i-a plăcut întotdeauna.

Micuța lui Cristi Chivu își dorește să devină o actriță de renume și chiar să ajungă la Hollywood, iar primul ei rol va fi chiar aici, în România, în serialul “Adela”.

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu, actriță în serialul “Adela”

Cât despre rolul pe care Anastasia Chivu îl va avea în serial, aflați că ea va fi sora lui Lucian. O fetiță crescută în străinătate, la New York, în vârstă de 10 ani.

Anastasia Chivu mărturisește că la început i-a fost destul de greu să se adapteze, dar pe parcurs emoțiile au dispărut și a intrat rapid în rolul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Cei care vor interacționa cel mai des cu micuța lui Cristi Chivu vor fi Toto Dumitrescu, dar și Dominique, fata lui Marius Lăcătuș.

În ciuda faptului că Adela a aflat adevărul despre trecutul ei, iată că povestea nu se termină aici și misterele din jurul personajelor continuă să ridice un semn de întrebare pentru cei care iubesc acest serial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările pentru cel de-al treilea sezon sunt în toi, așa că fanii nu trebuie decât să continue povestea și să afle tot mai multe secrete din partea personajelor preferate.

După ce actorii din “Adela” au plecat la Sighișoara pentru filmări, Cristina Ciobănașu a intrat rapid pe rețelele de socializare pentru a împărtăși cu fanii experiențele trăite.

Mesajul lăsat de Cristina Ciobănașu pe rețelele sociale

Se pare că mulți internauți i-au împărtășit gândurile, așa că astfel mulți au putut observa că este încă loc în sufletul actriței pentru sentimente pe care le vrea a fi împărtășite și pe care nu le-a uitat prea repede.

“Sighișoara mi-a trezit o grămadă de amintiri, de emoții... acum 9 ani m-am plimbat pentru prima oară pe străzile astea... zilele au trecut, noi ne-am schimbat, însă ce s-a schimbat este faptul că am ajuns de fiecare dată în acest oraș superb datorită meseriei pe care mi-am ales-o”, a scris Cristina Ciobănașu pe contul personal de Instagram.

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, astfel că nu ar fi de mirare ca într-o zi fanii să dea nas în nas cu actorii lor preferați.

În articolul

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu, actriță în serialul “Adela”. Ce rol va avea Anastasia Chivu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x