Fiica cea mică a lui Eduardo Capetillo și-a prezentat iubitul părinților. Alejandra a călătorit pentru prima oară în Mexic alături de Nader Shoueiry

Publicat pe 24.02.2023 la 13:51 Actualizat pe 24.02.2023 la 14:39

Fiica cea mică a lui Eduardo Capetillo și-a prezentat iubitul părinților. Alejandra a călătorit pentru prima oară în Mexic alături de Nader Shoueiry.

Eduardo Capetillo și Biby Gaytán zâmbesc și stau unul lângă celălalt

Eduardo Capetillo și Biby Gaytán l-au cunoscut pe Nader Shoueiry, iubitul fiicei lor Alejandra

Profimedia Images

Alejandra, fiica cea mică a faimoșilor Eduardo Capetillo și Biby Gaytán se află pentru prima oară în Mexic alături de iubitul său, libanezul Nader Shoueiry. Tinerii, ce locuiesc în prezent la Madrid, s-au reunit cu faimoasa pereche la scurt timp după ce au apărut zvonuri cum că nu sunt de acord cu idila lor.

Fiica cea mică a lui Eduardo Capetillo și-a prezentat iubitul părinților

Chiar dacă Alejandra Capetillo pare că și-a construit o relație solidă alături de Nader Shoueiry, nu totul este lapte și miere pentru fiica celebrului Eduardo Capetillo. Mulți i-au judecat alegerile și s-a zvonit chiar că părinții săi nu ar fi fost de acord cu idila. Se spune că tânăra ar putea fi influențată de iubit să se convertească la religia islamică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În pline speculații, tânăra a călătorit cu partenerul său în Mexic, pentru prima oară pentru a-l prezenta părinților. Nader Shoueiry s-a fotografiat alături de Ana Paula Capetillo, fiica cea mare a lui Eduardo Capetillo și Biby Gaytán, mama acesteia. Împreună au vizitat locuri impresionante și au mâncat preparate specifice din Mexic. Într-o postare pe pagina personală de Instagram, actorul s-a fotografiat alături de fiica și partenerul acesteia și a transmis că se află la o “cină în familie”.

Citește și: Eduardo Capetillo vorbește despre relația pe care o are cu fiul cel mare. Cum se înțeleg cei doi

Aceștia s-au reunit într-un restaurant exclusivist din Mexic și s-au fotografiat toată noaptea. Gemenii Manuel și Daniel au asistat și ei la întâlnire. Aceștia sunt cei mai mici membrii ai familiei. Eduardo Capetillo și soția sa au apărut serioși în mai multe fotografii publicate pe internet, însă odată ce erau conștienți că sunt surprinși, zâmbeau fără doar și poate. Nader Shoueiry a avut un loc în fața cuplului celebru și a stat între Alejandra, partenera sa și Eduardo Capetillo Jr.

“Nader este fericit în Mexic”, a dezvăluit tânăra într-un filmuleț postat pe internet cu câteva ore înainte de cină. “Îmi place foarte mult în Mexic. Este foarte similar cu Liban și mă simt ca acasă.”, a transmis acesta.

Eduardo Capetillo Jr. răspunde dacă părinții săi l-au refuzat pe iubitul surorii sale, Alejandra

Alejandra și Nader Shoueiry formează un cuplu de mai bine de un an. Acum câteva luni se zvonea faptul că părinții tinerei nu sunt de acord cu relația sa, având în vedere că partenerul său este de origine libaneză. Eduardo Capetillo Jr. a fost cel care a lămurit îndoielile.

Citește și: Eduardo Capetillo vorbește despre relația pe care o are cu fiul cel mare. Cum se înțeleg cei doi

Alejandra Capetillo locuiește la Madrid de mai bine de doi ani și în prezent se află într-o relație cu Nader Shoueiry. Dacă tânăra a vizitat Liban, până acum partenerul său nu călătorise în Mexic.

“Culturile sunt asemănătoare, atunci m-am simțit comodă cu toată familia.”, a declarat Alejandra Capetillo, arată univision.com. Cât despre fratele său, acesta a negat orice idee cum că părinții săi nu l-ar accepta pe Nader Shoueiry.

“E un tip foarte tare, Nader e un tip bine.”, a punctat fiul lui Eduardo Capetillo. Alejandra a publicat mai multe fotografii alături de partenerul său. Au existat voci care au speculat că Nader Shoueiry nu este potrivit pentru tânăra vedetă, însă alți internauți s-au arătat fericiți pentru relația lor.

În articolul

Fiica cea mică a lui Eduardo Capetillo și-a prezentat iubitul părinților. Alejandra a călătorit pentru prima oară în Mexic alături de Nader Shoueiry

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x