Fiica faimoasei Adamari López debutează ca și model. Este protagonista unei campanii pentru copii

Publicat pe 18.11.2023 la 15:02 Actualizat pe 18.11.2023 la 09:01

Alaïa debutează ca și model într-o campanie pentru copii. Fiica actriței Adamari López se bucură de succes în mediul online.

Adamari López și fiica Alaia stau una lângă cealaltă

Fiica faimoasei Adamari López debutează ca și model

Profimedia Images

Din relația faimoasei Adamari López cu Toni Costa a venit pe lume micuța Alaïa. La doar cei 8 ani ai săi, aceasta a debutat ca și model pentru un brand de haine. Carismatică și talentată, apare întotdeauna alături de mama sa în mediul online. De la dansuri la diverse momente amuzante, fanii o laudă neîncetat.

Fiica faimoasei Adamari López debutează ca și model

Fiica faimoasei Adamari López debutează ca și model, la fel cum a demonstrat că poate juca tenis, golf și poate practica echitație. De asemenea speologia este printre pasiunile sale. Nu este pentru prima oară când tânăra este apreciată de fanii din toată lumea. Are propriul cont de Instagram cu peste 1 milion de fani până acum și peste 200 de poftări publice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aripi de încântare”, se arată scris în dreptul ultimei fotografii publicare. Tânăra poartă o rochie albă, lungă și un zâmbet enorm pe chip. Pe același cont, se poate vedea fiica lui Toni Costa alături de o altă fetiță îmbrăcate similar. Este o colecție ce se va lansa în 2024 și vine în sprijinul comunității mexicane pentru ca micuții ce realizează prima lor slujbă în cadrul bisericii să fie pregătiți cu ținute adecvate.

Alte momente în care Alaïa s-a lăsat fotografiată într-o manieră extrem de emoționantă au fost legate de locurile istorice din Madrid. Printre acestea se află grădina El Capricho. Aprecierile nu au întârziat să apară, iar cele ale mamei sale s-au aflat pe prima poziție. În final, pe 25 septembrie s-au lansat primele imagini ale colecției Alas de Encanto. Acestea o arată pe Alaïa ca un adevărat model.

Cu toate acestea, actrița celebră nu a specificat faptul că ar fi debutul fiicei sale ca și model. Nu mai este niciun secret faptul că atât mama cât și fiica au o carismă de nedescris în fața publicului.

Prima comuniune a micuței Alaïa

A fost în luna aprilie când fiica lui Adamari și a lui Toni Costa a celebrat prima sa comuniune. A participat în cadrul unei frumoase cermonii, îmbrăcată într-o rochie a mărcii pe care astăzi o reprezintă. Așa cu mera de așteptat, fostul cuplu s-a reunit pentru a fi alături de micuță. Nu a putut lipsi dansul pe care cei trei îl realizează de fiecare dată împreună.

Adamari López călătorește deseori alături de fiica sa, iar imaginile pot fi văzute pe pagina de socializare a vedetei de telenovele.

“O călătorie foarte specială din care în curând vă vom arăta o sesiune foarte drăguțe de fotografii. Vă imaginați unde am plecat?”, a scris actrița. Cu această întrebare i-a lăsat vedeta pe internauți, dat fiind faptul că cele două au călătorit în țara natală a lui Toni Costa pentru sesiunea foto de care a avut parte micuța Alaïa.

“Ar trebui să joace într-un film sau într-o telenovelă. E foarte frumoasă.”, “Pare o scenă dintr-o peliculă de la Hollywood. Aceste rochii și toate fetițele sunt adorabile. Poate că Alaia va fi actriță ca și mama sa.”, au fost câteva dintre comentariile internauților. Relația mamă fiică poate fi observată imediat.

În articolul

Fiica faimoasei Adamari López debutează ca și model. Este protagonista unei campanii pentru copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x