Fiica faimoasei Angelica Rivera lansează un mesaj dur în mediul online. Cui i se adresează tânăra Sofía Castro

Publicat pe 31.03.2023 la 13:45 Actualizat pe 31.03.2023 la 14:19

Fiica faimoasei Angelica Rivera lansează un mesaj dur în mediul online. Cui i se adresează tânăra Sofía Castro.

fiicele faimoasei Angelica Rivera, El Guero Castro și Angelica Rivera

Fiica faimoasei Angelica Rivera lansează un mesaj dur în mediul online

Instagram

Fiica faimoasei Gaviota și al producătorului Jose Alberto Castro și-a surprins fanii din mediul online cu un mesaj lansat pentru cele mai apropiate persoane din viața sa. Tânăra a fost rănită în trecut și nu-și mai dorește să treacă prin această experiență.

Fiica faimoasei Angelica Rivera lansează un mesaj dur în mediul online

Sofia Castro s-a arătat extrem de mândră atunci când și-a anunțat fanii că va juca rolul de protagonistă într-o producție care va fi difuzată exclusiv în engleză. Fiica faimoasei Angelica Rivera și a lui Jose Alberto Castro a publicat pe pagina personală de Instagram câteva fotografii de pe platourile de filmare în filmul “Snag”, acolo unde este alături de Ben Milliken. Va avea premiera pe 28 aprilie. Înainte de vestea pozitivă pe care a distribuit-o prietenilor virtuali, s-a arătat nemulțumită. Sofia Castro a fost rănită de o persoană apropiată și acesta lucru i-a lăsat urme adânci în prezentul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De ce persoanele care se presupune că ar trebui să aibă grijă, rănesc cel mai mult? Eu doar spun...nu, nu este vorba despre iubitul meu.”, a scris Sofia Castro. Tânăra formează un cuplu cu Pablo Bernot de mai bine de trei ani. Cei doi își doresc să se căsătorească, așa cum chiar ea a declarat în octombrie anul trecut.

“Bineînțeles că vreau să mă căsătoresc și vreau să mă căsătoresc curând, vreau să formez în curând o familie.”, a declarat în cadrul emisiunii De primera mano, arată univision.com. Fiica lui Jose Alberto Castro a mărturisit că își dorește să ajungă la altar.

“Adevărul e că vreau să mă căsătoresc în curând pentru a mă bucura de căsnicie și viața în pereche un pic și vreau să continui să lucrez.”, a menționat. Cu toate acestea, chiar dacă ideea de a deveni mămică îi surâde, nu se află în planurile sale recente.

“O să fiu mămică, o să mai aștept câțiva ani, vreau să mă văd căsătorită, nu am teamă de căsătorie.”, a spus actrița.

Într-o singură fotografie, Sofia Castro a demonstrat că este fiica ce seamănă leit cu Angelica Rivera

Recent, Sofia Castro a distribuit o imagine în care apare apare alături de Angelica Rivera. A demonstrat astfel că seamănă cu mama sa celebră atâta la fizic cât și la zâmbet. Actrița în vârstă de 24 de ani a publicat imaginea în secțiunea instastory.

“Suntem mereu noi două. Pentru totdeauna ea este totul meu.”, a spus Angelica Rivera. Sofia este cea mai mare dintre cele trei fiice, Fernanda este fiica mijloce, iar Regina cea mai mică. Cele trei sunt fructul iubirii din căsătoria cu Jose Alberto Castro. Surorile Castro Rivera sunt inseparabile.

“Mereu așa, mereu noi toate trei. Acum ceva timp ni s-a spus că într-o altă viață am fost suflete gemene. Nu mă îndoiesc că așa este. Tot ce sunt îi datorez mamei mele, prietena mea, complicea mea, puterea mea, cea mai bună mamă. Împărțim același nume, aceeași numerologie, aceiași ochi, aceeași profesie. Te iubesc și mi-e dor de tine.”, a scris Sofia într-o fotografie postată în mediul online.

În articolul

Fiica faimoasei Angelica Rivera lansează un mesaj dur în mediul online. Cui i se adresează tânăra Sofía Castro

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x