Fiica lui Andrés García, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între ea și tatăl ei înainte ca actorul să se stingă din viață. Declarații emoționante

Publicat pe 01.11.2023 la 18:24 Actualizat pe 02.11.2023 la 16:15

Andrea García a împărtășit că se simte "împăcată" după moartea tatălui ei, deoarece înainte ca acesta să moară a reușit să se conecteze cu el "suflet cu suflet".

Andrés Garcia și fiica sa Andrea García, în timpul unei conferințe de presă a piesei Pedro Navaja la Telón de Asfalto, la 29 mai 2015, în Mexico City, Mexic.

Gettyimages.com

Andrea García a făcut publice gândurile sale cu privire la moartea tatălui său, Andrés García, dezvăluind că se simte "împăcată" deoarece au reușit să se conecteze "suflet cu suflet" înainte ca acesta să plece din această lume.

Ce spune fiica lui Andrés García despre trecerea în neființă a tatălui ei

Andrés García a trecut în neființă acum șapte luni, pe 4 noiembrie, iar Andrea García a ales să vorbească despre această pierdere abia acum.

Deși se presupune că actorul a plecat din viață departe de prezentatoare, Andrea a dezvăluit că, conform experienței sale, a reușit să aibă o legătură specială cu tatăl ei înainte de moartea lui, potrivit univision.com.

"Simt că am găsit pacea, am avut ocazia să ne conectăm într-un mod frumos și profund, suflet cu suflet, înainte ca tatăl meu să plece din această lume, mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, aceasta este amintirea pe care o păstrez", a spus ea într-un interviu acordat emisiunii "Ventaneando".

Deși nu se află pe lista moștenitorilor averii tatălui său, potrivit testamentului acestuia, Andrea a subliniat că moștenirea pe care a primit-o de la tatăl ei este una spirituală și nu materială.

"Moștenirea pe care mi-a lăsat-o tatăl meu nu este de natură materială, ci spirituală. Tot ce am învățat de la el, toate momentele frumoase și amintirile, toate acestea sunt inestimabile pentru mine", a adăugat ea.

În plus, Andrea García a dezmințit zvonurile care au circulat despre o presupusă ruptură între ea și tatăl ei, subliniind că există multe informații false și afirmații exagerate, dar ea cunoaște adevărul și a închis acest capitol cu eleganță.

Cu privire la relația sa cu Margarita Portillo, văduva lui Andrés García, Andrea a mărturisit că niciodată nu au avut o legătură strânsă și că între ele nu s-a dezvoltat niciodată o relație bună.

"Andrea a mai menționat că nu a avut niciodată o relație bună cu Margarita Portillo, văduva tatălui său, și că această situație a rămas neschimbată de-a lungul timpului.

În articolul

Fiica lui Andrés García, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între ea și tatăl ei înainte ca actorul să se stingă din viață. Declarații emoționante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x