Fiica lui Juan Soler apare alături de partener în mediul online. Mama tinerei Azul și partenera actorului au reacționat la scurtă vreme

Publicat pe 08.02.2024 la 15:30 Actualizat pe 08.02.2024 la 18:29

Azul Soler a apărut în mediul online alături de partenerul său. Cum au reacționat mama tinerei și partenera lui Juan Soler în același timp.

actor poartă un sacou albastru deschis

Fiica lui Juan Soler apare alături de partener în mediul online

Profimedia Images

Paulina Mercado, iubita actorului, s-a unit cu fosta soție a lui Juan Soler și a publicat un mesaj pentru tânăra Azul Soler.

Fiica lui Juan Soler apare alături de partener în mediul online

Înainte de a-și confirma romanța cu Paulina Mercado în decembrie 2022, Juan Soler a fost căsătorit cu Maky cu care are două fiice: Mia și Azul. Actorul l-a interpretat pe Lorenzo în telenovela Tu vida es mi vida și s-a bucurat de relația cu prezentatoarea celebră. În prezent, avem la vedere relația fiicei lui Juan Soler cu un tânăr. Aceasta a postat o fotografie emoționantă pe pagina de instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adolescenta în vârstă de 16 ani a reușit să acapareze atenția publicului din mediul online, asta pentru că pozează foarte zâmbitoare alături de iubitul ei, tânărul Paulo Martmoy, căruia îi declară iubirea.

“Te iubesc”, au fost cuvintele fiicei lui Juan Soler. Astfel, se arată posibilitatea ca aceasta să înceapă o romanță la o vârstă foarte fragedă. Reacțiile urmăritorilor au apărut la scurtă vreme, printre care au existat cuvintele “frumoși” sau “bebe”. Printre cele care au lăsat câteva cuvinte au fost mama Maky și mama vitregă, Paulina Mercado. Ambele au lăsat mai multe inimioare pentru tânăra Azul.

Prezentatoarea unei emisiuni celebre din Mexic a fost prima care a lăsat câteva cuvinte pentru fiica sa, urmată de Paulina Mercado care i-a luat exemplul. În imagini apare Azul Soler alături de iubitul său într-o călătorie pe barcă. Aceștia se bucură de zile superbe împreună, dar și alături de alți prieteni.

Azul Soler are peste 17 mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 15 fotografii și filmulețe. Cele mai multe sunt realizate alături de prieteni. Juan Soler nu uită să-i lase comentarii fiicei sale, fiind printre cei mai mari admiratori ai săi.

Ce spun fiicele lui Juan Soler despre partenera acestuia, Paulina Mercado

Juan Soler a arătat în mod public cât este îndrăgostit de partenera Paulina Mercado. Cei doi își doresc să demonstreze că tot ceea ce trăiesc în prezent este real.

“Ne-am logodit pe viață, am luat această decizie amândoi. Niciunul nu vrem să ne căsătorim, dar da, i-am dăruit un inel de logodnă, dar n-am fost să semnăm nicio hârtie la judecător, nici n-o să-i cer binecuvântarea niciunul preot. Da, există o logodnă, dar n-o să fie o nuntă formală.”, a detaliat Juan Soler în cel mai recent interviu.

În timpul aceleiași discuții, actorul de telenovele a vorbit și despre relația pe care fiicele sale, Mia și Azul, o au cu Paulina Mercado. A punctat că există nu doar o chimie incredibilă între cele trei, ci că au existat și felicitări pe parcurs.

“Sunt foarte bine, ele trăesc în Miami și vin să ne viziteze la final de săptămână pentru că am vrut să-mi sărbătoresc ziua alături de ele. Sunt foarte mulțumite, sunt fericite, se înțeleg de minune cu Paulina, cu copiii ei. Și eu mă înțeleg bine cu copiii Paulinei care sunt minunați.”, a transmis actorul de telenovele, arată univision.com.

În articolul

Fiica lui Juan Soler apare alături de partener în mediul online. Mama tinerei Azul și partenera actorului au reacționat la scurtă vreme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x