Fiica regretatei Carmen Salinas, despre testamentul marii actrițe. María Eugenia Plascencia, declarații după moartea mamei

Publicat pe 23.12.2021 la 17:01 Actualizat pe 23.12.2021 la 17:31

Carmen Salinas s-a stins din viață pe data de 9 decembrie 2021, dar fiica regretatei actrițe a ținut să-i ducă mai departe numele. Acum, María Eugenia Plascencia vorbește despre testamentul mamei sale.

Carmen Salinas poartă o rochie neagră și un sacou cu paiete

Carmen Salinas în cadrul unui show de televiziune. 12 iulie 2019

Profimedia Images

Marea actriță Carmen Salinas s-a stins din viața în data de 9 decembrie 2021 la vârsta de 82 de ani în urma unui atac cerebral. María Eugenia Plascencia, fiica regretatei vedete, vorbește despre testamentul mamei sale în ciuda faptului că nu a fost citit până acum.

Carmen Salinas a suferit un atac cerebral urmat de comă, stare în care s-a aflat timp de câteva săptămâni, atunci când a fost internată în cadrul unui spital din Ciudad de México. Acum, toată lumea ar vrea să afle ce se va întâmpla cu averea acesteia.

Fiica regretatei Carmen Salinas, despre testamentul marii actrițe

Familia actriței a vorbit despre acest subiect imediat după slujba de pomenire, acolo unde cei care au iubit-o, s-au rugat pentru odihna veșnică. În timpul declarațiilor de presă oferite chiar lângă biserica unde s-a oficializat slujba, fiica actriței, María Eugenia Plascencia, a mărturisit că cenușa mamei sale va fi dusă la Panteón Español în data de 26 decembrie.

“Acum o vom avea noi câteva zile, duminică o vom duce deja la cripta familiei pentru a se odihni alături de fratele meu și de toți cei din familie care nu mai sunt printre noi.”, a declarat María Eugenia Plascencia.

Fiica regretatei actrițe a mărturisit că niciun membru al familiei nu se gândește la bunurile pe care le-a lăsat în urmă, odată cu moartea ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu nu m-am gândit deloc la asta, eu vreau să-i respect numele mamei mele. E un gest oribil să te gândești la așa ceva, totul trebuie să fie aranjat și atunci când se va afla, se va afla, nu e o dată anume.”, a mai spus Maria Eugenia.

Gustavo Briones, nepotul actriței, a declarat că aceasta a lăsat în urmă câteva proiecte neterminate, dar și câteva cuvinte promite publicului.

“Va apărea într-un film al lui Eugenio Derbez, nu pot să vorbesc despre asta, și mai sunt două producții, una pe care a filmat-o în Bolivia și alta care se numește Los cuatro maras.”, a spus nepotul regretatei vedete.

María Eugenia Plascencia, declarații după moartea mamei

Acum trei luni, Carmen Salinas mărturisea că și-a făcut testamentul și că există alte bunuri pe care le-a lăsat, în afară celor care vor primi moștenirea.

În timpul unui interviu, regretata actriță spunea că singurul detaliu care mai trebuia pus la punct era modificarea locuinței în care a trăit, inclusiv un studio. Aceasta spunea că cele două vor rămâne celor două fiice ale lui Pedro Plascencia, mort în 1994 din cauza cancerului pulmonar. Cât despre teren, acesta va rămâne fiicei sale Maria Eugenia.

Carmen Salinas Lozano s-a născut pe 5 octombrie 1939 și a fost actriță, cântăreață, comedian, politician. A murit pe 9 decembrie 2021 la vârsta de 82 de ani, în urma unui atac cerebral. Deși starea ei se îmbunătățise, conform spuselor medicilor, familia i-a anunțat trecerea la cele veșnice la câteva zile.

“La vida inutil de Pito Perez”, apărut în 1967 a fost filmul de debut al marii actrițe. A urmat “Dona Macabra” în 1972, urmat de multe alte proiecte la care Carmen Salinas a excelat de fiecare dată.

În articolul

Fiica regretatei Carmen Salinas, despre testamentul marii actrițe. María Eugenia Plascencia, declarații după moartea mamei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x