Fiica regretatei Edith González continuă planurile mamei sale. Cum a apărut Constanza Creel în mediul online

Publicat pe 10.03.2022 la 12:57 Actualizat pe 10.03.2022 la 13:32

Fiica regretatei Edith González continuă planurile mamel sale. Tânăra a apărut în mediul online cu un puternic mesaj feminist. Ce a declarat aceasta.

Edith González poartă o rochie albă fără mâneci și își ține mâinile la spate

Edith González, în cadrul unei petreceri Telemundo. 19 ian. 2016

Profimedia Images

Fiica regretatei Edith González continuă planurile mamei sale, asta după ce a apărut public în Mexic cu un puternic mesaj feminist. Constanza Creel în vârstă de 17 ani a defilat cu o pancartă pe care erau scrise câteva mesaje de susținere.

Deși a fost văzută rareori în mediul online, Constanza Creel a apărut de această data într-o ipostază în care puțini au întâlnit-o.

Fiica regretatei Edith González continuă planurile mamei sale

Edith González s-a stins din viață în iunie 2019, la doar 54 de ani. Acum, Constanza Creel, fiica regretatei artiste continuă munca mamei sale. Deși a fost văzută rareori în mediul online, tânăra are planuri mari de viitor și crede în puterea sa de convingere asupra femeilor de pretutindeni.

Marea actriță a pierdut bătălia cu cancerul, însă în timpul vieții sale a militat pentru drepturile femeilor de a avea șansa unei vieți normale și sănătoase, astfel că acum Constanza Creel are aceleași visuri și aspirații. După moartea mamei sale, tânăra de 17 ani s-a mutat alături de tatăl său biologic, Santiago Creel.

Recent, Constanza Creel s-a lăsat filmată și abordată de jurnaliști, asta după ce a transmis un puternic mesaj feminist. Acesta a reprezentat un omagiu adus în memoria mamei sale, Edith González.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Protestez pentru fiecare femeie dispărută, violată, atinsă fără permisiune. Cu asta țin vie amintirea mamei mele și valorilor în care a crezut întotdeauna.”, a scris Constanza Creel, conform Univision. Cu toate acestea, tânăra a evitat să răspundă întrebărilor adresate de jurnaliști. Víctor González a fost cel care a făcut câteva declarații referitoare la fiica regretatei sale surori.

“Se pregătește, este implicată în multe activități și se înțelege bine cu fiica mea.”, a spus acesta. De asemenea, Víctor González a vorbit și despre etapele prin care tânăra a trebuit să treacă de la decesul mamei sale.

“Tot ce vreau să spun este că are înclinații spre muzică.”, a declarat Víctor González.

Cum arată acum Constanza Creel, fiica regretatei Edith González

Anul acesta, pe data de 17 august, Constanza Creel va împlini vârsta de 18 ani. Ulterior va putea conduce fundația pe care familia acesteia o va înființa în memoria regretatei Edith González.

“Vrem să așteptăm până împlinește 18 ani pentru ca lucrurile să nu fie făcute în grabă, pentru ca totul să meargă așa cum trebuie.”, a declarat fratele regretatei artiste. Edith González a fost întotdeauna recunoscută nu doar pentru talentul său acctoricesc, ci și pentru multiplele cazuri de sociale pe care le-a sprijinit de-a lungul timpului. Memoria actriței va rămâne întotdeauna vie datorită rolurilor sale din cele mai apreciate telenovele.

Fiind o persoană altruistă, actrița și-a intensificat dorința de a-i ajuta pe cei din jur, asta după ce în anul 2016 a fost diagnosticată cu cancer de ovare. S-a implicat în multiple cazuri de protejare a femeilor de pretutindeni, contra bolilor care curmă vieți nevinovate.

Edith González și-a lăsat toată averea pe mâna fiicei sale Constanza Creel, unicul său copil. Atât Victor Manuel, fratele actriței, cât și fiica sa, vor continua să ducă numele actriței mai departe.

În articolul

Fiica regretatei Edith González continuă planurile mamei sale. Cum a apărut Constanza Creel în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x