Fiica regretatei Lorena Rojas a debutat în televiziune. Lucianna are 9 ani și își cunoaște dorințele de viitor

Publicat pe 12.01.2023 la 13:07 Actualizat pe 12.01.2023 la 13:40

Fiica regretatei Lorena Rojas a debutat în televiziune. Lucianna are 9 ani și își cunoaște dorințele de viitor.

Lorena Rojas poartă o rochie fără mâneci și zâmbește

Fiica regretatei Lorena Rojas a debutat în televiziune

Getty Images

Lucianna are în prezent 9 ani. A fost adoptată de faimoasa Lorena Rojas când era doar un bebeluș, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru regretata vedetă. Aceasta a încetat din viață la vârsta de 44 de ani, după o luptă grea împotriva cancerului.

Fiica regretatei Lorena Rojas a debutat în televiziune

Micuța Lucianna a împlinit 9 ani în luna octombrie a anului 2022 și în ciuda vârstei sale fragede a declarat că nu își dorește să devină actriță, fiind simte “un pic de teamă”. Lorena Rojas a încetat din viață în 2015 și a lăsat în urmă o familie care îi duce dorul și în prezent. Lucianna a rămas în grija actriței Mayra Rojas, sora Lorenei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De atunci, aceasta a încercat să-i ofere cea mai bună educație și un cămin plin de iubire. Astfel, fiica regretatei Lorena Rojas a crescut fiind o fetiță sigură pe sine și dornică să-și înceapă cariera în televiziune. La începutul anului, Mayra Rojas a fost însoțită de fiica sa adoptivă pentru prima oară într-o transmisiune live și a vorbit despre planurile de viitor ale acesteia.

Micuța în vârstă de 9 ani a mărturisit că nu își dorește să devină actriță, însă a părut destul de relaxată în fața camerelor. Dorința sa cea mai mare este să fie antrenoare de hockey. Mayra Rojas și frații săi, Ivanna și Fabian au devenit figurile centrale în viața Luciannei. Pasiunea pentru hockey a dezvoltat-o cu ajutorul fratelui său vitreg mai mare.

“Îmi place hockeyul până la cer și înapoi. Îmi place pentru că fratele meu este bun.”, a spus micuța. Cu toate că este un sport de contact, aceasta nu se arată temătoare. Ba mai mult, își dorește să devină portar ca și fratele său. Mayra Rojas a mărturisit că atunci când era mică, Lucianna avea alte dorințe, însă cu timpul acestea s-au schimbat.

“De mică voia să facă alte lucruri. Atunci când mi se mai strica mașina și mergeam cu taxiul, își dorea să devină șofer de camion, apoi de taxi. Apoi a vrut să fie medic veterinar, doctor, polițist.”, a spus Mayra Rojas.

Cum a crescut Lucianna fără dragostea mamei sale, Lorena Rojas

Deși a rămas fără mama adoptivă când încă era foarte mică, Lucianna nu a dus niciodată lipsa dragostei. Spune că iubește să învețe limba franceză și îi place Franța ca țară. Cu toate acestea, Mayra Rojas a declarat că micuța nu a vizitat până în prezent nicio țară din Europa. Conform spuselor actriței, acest lucru se va întâmpla cu siguranță în viitor, atunci când tânăra va mai crește.

Lucianna este iubitoare de animale și a declarat că deține 4 căței pe care îi împarte cu frații săi. Mayra Rojas a ținut întotdeauna să-și crească fetița în spiritul încredereii și a fost întotdeauna sinceră cu aceasta în ceea ce privește originile sale.

“Eu am trei mame: mama care m-a avut în burtică, mama mea Lorena Rojas și tu Mayra Rojas. Mama, eu am venit prin adopție.”, spunea micuța către actrița Mayra Rojas, cea care acum are grijă de ea.

În articolul

Fiica regretatei Lorena Rojas a debutat în televiziune. Lucianna are 9 ani și își cunoaște dorințele de viitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x