Fiica regretatei Lorenei Rojas a împlinit 10 ani. Lucianna, fetița pe care actrița a adoptat-o cu aproape doi ani înainte de a muri, este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului

Publicat pe 10.10.2023 la 20:34 Actualizat pe 10.10.2023 la 21:34

Lucianna a împlinit recent 10 ani, iar Mayra Rojas, care a devenit mama ei după moartea Lorenei, i-a dedicat un mesaj profund emoționant. Lorena Rojas a adoptat-o pe Lucianna cu aproape doi ani înainte de a se stinge din viață

Lucianna, fetița pe care actrița Lorena Rojas a adoptat-o cu aproape doi ani înainte de a muri, a împlinit 10 ani pe 6 octombrie. Mayra, mătușa sa și cea care i-a devenit mamă, i-a transmis un mesaj emoționant care marchează tot ceea ce au trâit împreună în ultimul deceniu, de la momentrul tragic.

Ce mesaj i-a transmis Mayra Rojas tinerei Lucianna, care a împlinit 10 ani

"Frumoasă Chiquitina! Ți-o spun și ți-o arăt în fiecare zi... Te iubesc cu toată ființa mea și nu voi obosi niciodată să mulțumesc vieții pentru că ești alături de mine", a scris ea.

Actrița în vârstă de 59 de ani a recunoscut că Lucianna a învățat-o multe lucruri în copilărie.

"Cât de multe am învățat de la tine și cât de fericită pot fi doar văzându-te zâmbind (lucru care se întâmplă foarte des!) mai bine de 8 ani alături de tine, văzându-te cum crești, învățând împreună și visând la culori. La mulți ani, draga mea!

În final, și-a exprimat recunoștința pentru că îi este mamă: "Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc pentru că ești o ființă atât de frumoasă, pentru faptul că pot fi mama ta și că te pot ghida și însoți cât mai mult timp. Astăzi sărbătorești 10 ani de la acest soare care îmi doresc să nu înceteze niciodată să strălucească pentru tine, pentru că, în ciuda faptului că sună banal, ai fost o lumină pentru mine! Te iubesc mai mult decât poți să-ți imaginez vreodată", potrivit univision.com.

Mayra Rojas a adoptat-o pe Lucianna după ce Lorena Rojas a încetat din viață în 2015 din cauza cancerului. Vedeta nu i-a ascuns niciodată că este mama sa vitregă, însă de cele mai multe ori micuța a fost chestionată de către colegii de școală despre originile sale. Lucianna, care avea doar un an și jumătate la momentul respectiv, a rămas orfană. Unsprezece luni mai târziu, tatăl ei s-a sinucis.

După trecerea în neființă a actriței, Mayra Rojas s-a ocupat de creșterea Luciannei, respectând cu devotament instrucțiunile surorii sale.

În 2018, Mayra a reușit să o adopte oficial pe Lucianna, devenind astfel mama sa legală. Astfel, Lucianna a fost integrată în familia Mayrei, alături de ceilalți doi copii ai acesteia, Ivanna și Fabián, din care și Fabián a fost adoptat.

Lucianna știe despre originea sa și se mândrește că are trei mame: mama biologică, Lorena și Mayra. De asemenea, a moștenit pasiunea pentru lumina reflectoarelor de la celebra sa mamă și creează conținut pe TikTok alături de ea.

În articolul

Fiica regretatei Lorenei Rojas a împlinit 10 ani. Lucianna, fetița pe care actrița a adoptat-o cu aproape doi ani înainte de a muri, este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x