Finalul seriei Bambașka Biri – O altă persoană i-a adus o nedreptate lui Burak Deniz. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 15.01.2024 la 13:48 Actualizat pe 15.01.2024 la 14:26

Hande Erçel și Burak Deniz au fost nevoiți să-și ia rămas-bun de la serialul Bambașka Biri - O altă persoană. Marele actor turc a experimentat o mare nedreptate în cazul acestui final neașteptat. Despre ce este vorba.

actor poartă șapcă și cămașă albă

finalul seriei Bambașka Biri – O altă persoană i-a adus o nedreptate lui Burak Deniz

Instagram

În cadrul seriei Bambașka Biri – O altă persoană a fost intens discutată performanța actriței Hande Erçel, însă a fost lăsată în urmă cea a actorului principal, Burak Deniz. A pierdut totuși teren în fața colegei sale de platou cu toate că și rolul său a meritat o putere mai mare de interacțiune cu publicul telespectator.

Finalul seriei Bambașka Biri – O altă persoană i-a adus o nedreptate lui Burak Deniz

În mediul online încă se dezbate ideea personajului principal feminin și dacă actrița Hande Erçel a fost într-adevăr alegerea potrivită în cadrul acestui proiect. Criticul de televiziune Sina Koloğlu a ținut să-și expună părerea cu privirea la acest punct, chiar dacă acest lucru i-a adus comentarii multiple din partea fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A avut loc ultimul episod al seriei pentru că s-a creat un adevărat zgomot în jurul idee că dacă lucrurile nu merg bine ar trebui încheiate. Bambașka Biri a luat sfârșit pentru că nu a putut să atingă cifrele propuse. Cu toate acestea, odată cu ultimul episod se pare că au fost ratate niște oportunități. A fost așa un sentiment că a fost vorba despre o poveste cu adevărat specială.”, a spus aceasta, arată seriesturkish.com. Sina Koloğlu este de părere că Burak Deniz ar fi trebuit să primească alt rol în cadrul seriei Bambașka Biri.

Citește și: Burak Deniz a postat pentru prima oară o fotografie din copilărie. Cum arăta actorul atunci când celebritatea îi era străină

În ceea ce o privește pe Handa Erçel, aceasta a fost nevoită să-și ia rămas-bun de la serialul Bambașka Biri – o altă persoană, cu toate că au fost difuzate nu mai mult de 16 episoade și sezonul 2023 – 2024 este abia la jumătatea drumului. A împărțit platourile de filmare cu Burak Deniz după o lungă perioadă de timp, însă a primit nenumărate critici la adresa performanței sale. Cele mai multe dintre mesajele pozitive au venit din partea fanilor din afara Turciei. Chiar producătorul Faruk Turgut a menționat că se află printre puținele actrițe din țara natală care are o adevărată armată de fani în toată lumea.

Reacția actriței Hande Erçel în fața criticilor din mediul online

Cu toate că este discretă în ceea ce privește criticile la adresa sa, protagonista din serialul Bambașka Biri – O altă persoană, a simțit nevoia să vorbească recent pe marginea acestui subiect.

Citește și: Serialul Bambașka Biri s-a încheiat, lăsând loc serialului Kopuk să înceapă! Producția în care joacă Hande Erçel și Burak Deniz a difuzat ultimul episod

“Totul a început să fie făcut într-un mod foarte agresiv. Titlurile, oamenii care îți invadează spațiul personal, atâta ură. Cred că trebuie să ne revenim cu toții. Sunt întotdeauna pe primele pagini în ceea ce privește viața mea personală și profesională. De aceea sunt foarte tristă și obosită acum. De ce eu întotdeauna? Sunt o persoană foarte privată. Lăsați-mă să respir pentru o perioadă.”, a transmis actrița.

A punctat în special și atitudinea membrilor presei în ceea ce o privește, fiind susținută de fanii care o îndrăgesc în continuare. Are peste 31 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cu toate că în prezent se bucură de o relație de iubire, nu a ținut niciodată să ofere foarte multe detalii în acest sens. Este de asemenea apreciată și pentru noua schimbare de look.

În articolul

Finalul seriei Bambașka Biri – O altă persoană i-a adus o nedreptate lui Burak Deniz. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x