Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo, mândră că îi calcă pe urme tatălui său. Tânăra este de o frumusețe rară

Publicat pe 26.11.2021 la 15:03 Actualizat pe 26.11.2021 la 15:28

Fiona Palomo este mândră că îi calcă pe urme faimosului tată, Eduardo Palomo, cel pe care îl consideră cea mai mare inspirație din viață. Tânăra a devenit actriță și este pregătită să fie una dintre cele mai cunoscute nume din industrie.

Eduardo Palomo poartă un costum închis la culoare, o cămașă albă și cravată

Eduardo Palomo pe scenă în cadrul Golden Eagle Awards în 2001

Getty Images

Fiona Palomo, fiica de 23 de ani a lui Eduardo Palomo și a actriței Carina Ricco, a reușit să-și deschidă drumul spre cariera de actriță. Tânăra mărturisește că tatăl ei a fost și este cea mai mare inspirație a ei și își dorește să ajungă un nume la fel de cunoscut precum a fost cel al regretatului ei tată.

A participat deja în cunoscuta serie Control Z y La Negociadora și fanii abia așteaptă să o vadă pe Fiona Palomo în multe alte producții.

Ceea ce nu multă lume știe, este că actrița nu a fost nevoită să recurdă la numele părinților ei pentru a-și construi o carieră.

Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo, mândră că îi calcă pe urme tatălui său

Fiona Palomo este o tânără de 23 de ani, însă a reușit să-și construiască deja un nume în industria filmului, asta pentru că și-a dorit întotdeauna să le calce pe urme părinților ei.

Deși a vrut să îmbrățișeze aceeași meserie ca tatăl ei, Eduardo Palomo, asta nu a înseamnă că a profitat vreodată de notorietatea pe care a avut-o acesta de-a lungul timpului. Eduardo Palomo a murit în 2003 la vârsta de 41 de ani, dar a rămas un nume important în industrie.

Fiica lui, Fiona Palomo, a jucat deja în filme și seriale precum “Control Z”, “Cagney și Lacey”, “La negociadora”, “Gossip Girl: Acapulco”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă nu s-a sprijinit niciodată pe numele părinților ei pentru a reuși în cariera de actriță, Fiona Palomo este mândră că tatăl ei este Eduardo Palomo, cel pe care l-au iubit generații întregi de telespectatori.

“Nu e ceva peste care să trec foarte ușor, nu e ceva ce mi se pare dur, mă simt mândră să-i pot duce numele mai departe. Mi se par eroi, îi iubesc și îi apreciez ca părinți și ca ființe umane.”, a declarat Fiona Palomo într-un interviu.

Fiona Palomo, o actriță de succes

Fiona Palomo este o tânără de 23 de ani, însă a reușit să-și construiască deja un nume în industria filmului, asta pentru că și-a dorit întotdeauna să le calce pe urme părinților ei.

Cât despre clipa în care a aflat că tatăl ei a murit, Fiona Palomo a vorbit cu tristețe, însă pe atunci era doar o copilă și acum nu mai are atât de multe amintiri cu cel pe care îl va iubi enorm întotdeauna.

“Tatăl meu spunea: nu suntem asta, faptul că părăsim un corp și începem din nou, eu oriunde voi fi, mă voi întoarce la voi. Iar acest lucru m-a calmat.”, a spus Fiona Palomo.

Fiona Palomo este una dintre artistele cu mult succes la public pe rețelele de socializare, acolo unde postează momente din viața personală, dar și profesională. Cu peste 500 de mii de fani și 160 de postări, Fiona Palomo reușește să-și construiască ușor-ușor o carieră de care tatăl ei, Eduardo Palomo, să fie mândru.

Cât despre frumusețea ei, Fiona Palomo nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind rodul iubirii dintre Eduardo Palomo și actrița Carina Ricco.

În articolul

Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo, mândră că îi calcă pe urme tatălui său. Tânăra este de o frumusețe rară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x