Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, își continuă traiectoria profesională ca și actriță. Ce producții are la activ tânăra vedetă

Publicat pe 04.04.2024 la 11:14 Actualizat pe 04.04.2024 la 12:08

Fiona Palomo își continuă traiectoria profesională ca și actriță. Tânăra vedetă se bucură de succes în țara natală și urmează pașii regretatului său tată, Eduardo Palomo.

familie care se îmbrățișează

Fiona Palomo, Carina Ricco și Luca Palomo în cadrul premierei Un actor malo. 1 aprilie 2024

Getty Images

La 20 de ani de la moartea actorului Eduardo Palomo, copiii săi au apărut împreună pe covorul roșu și au demonstrat că sunt clonele tatălui lor. Fiona Palomo își urmează traiectoria profesională și se bucură de succes ca și actriță. Vezi despre ce e vorba în articolul de mai jos.

Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, își continuă traiectoria profesională ca și actriță

În seara de 1 aprilie 2024, copiii regretatului actor Eduardo Palomo au apărut împreună cu mama lor pe covorul roșu. Carina Rico și Luca i-au fost alături frumoasei Fiona Palomo în cadrului premierei noii pelicule în care joacă rolul de protagonistă. Cei trei au pozat în fața camerelor, la fel de naturali ca întotdeauna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul și mama sa i-au arătat sprijin necondiționat actriței ce i-a uimit pe jurnaliști atunci când a apărut într-o rochie albă ce i-a lăsat la vedere trupul perfect. Imaginile au lăsat la iveală nu doar preferințele în materie de modă ale Fionei Palomo, ci și asemănarea dintre copii și regretatului actor din Corazon Salvaje. Eduardo Palomo a încetat din viață la vârsta de 41 de ani.

Citește și: Familia regretatului Eduardo Palomo reapare în cadrul unui eveniment public. Luca Palomo este identic tatăl său

“Doamne, sunt identici cu Eduardo Palomo”, “E ca și cum l-am vedea viu pe Eduardo Palomo”, “Foarte asemănători tatălui lor”, “Ce mândrie pentru Eduardo Palomo să-și vadă copiii identici cu el”, au fost comentariile fanilor lăsate în mediul online. Nu doar că cei doi seamănă fizic cu tatăl lor, ci au moștenit și talentul artistic.

“Este foarte frumos pentru că toată lumea pe care am cunoscut-o și mi-a vorbit de el mereu mi-a spus ceva frumos, atunci e ca și cum aș învăța despre el și să-l cunosc prin intermediul oamenilor.”, a mărturisit Fiona Palomo în 2020, arată univision.com. Eduardo Palomo a murit la 41 de ani pe 6 noiembrie 2003, pe vremea când era la cină cu soția și prietenii în Los Angeles. A suferit un infarct și chiar dacă a primit ajutor medical, și-a pierdut viața. Copiii lui avea pe atunci 5 și 3 ani. Fiona și Luca au încercat să-și continuie viața și chiar dacă au fost îndepărtați de luminile reflectoarelor, tânăra a debutat ca și model pe vremea când era o adolescentă.

Fiona Palomo a început să joace pe marile ecrane în 2013, atunci când a făcut parte din distribuția seriei Gossip Girl: Acapulco. A lucrat cu faimoși precum Antonio Banderas, Mauricio Ochmann sau José Eduardo Derbez. Luca Palomo este de asemenea pasionat de artă, însă el s-a îndreptat către muzică și fotografie.

Eduardo Palomo a renăscut prin prisma copiilor săi

Luca Palomo în vârstă de 22 de ani i-a surprins pe toți cu un look identic cu al tatălui său în Corazon Salvaje. Pe contul personal de instagram al tânărului au apărut mai multe imagini ce i-au surprins într-un mod subit pe fani.

Citește și: La aproape 20 de ani de la moartea lui Eduardo Palomo, actrița Carina Ricco vorbește despre suferința pe care o poartă

Printre pasiunile tânărului Eduardo Palomo se află muzica, mai ales că a lăsat să se vadă acest lucru și în mediul online. Fanii i-au arătat la scurtă vreme empatie și emoție.

“Ai foarte multă personalitate”, „Deja semeni cu tatăl tău, multe binecuvântări Luca”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

În articolul

Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, își continuă traiectoria profesională ca și actriță. Ce producții are la activ tânăra vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x