Fiul actriței Barbara Mori a mărturisit care este boala de care suferă și cum a reușit mama sa celebră să îl ajute. “Am început să plâng”

Publicat pe 28.09.2023 la 19:53 Actualizat pe 28.09.2023 la 20:11

Sergio Mayer Mori a mărturisit cum a descoperit că are nevoie de ajutor și cum a reușit să îi trimită mesaj tatălui său, artistul Sergio Mayer.

Barbara Mori poartă o rochie roz

iul actriței Barbara Mori a mărturisit care este boala de care suferă și cum a reușit mama sa celebră să îl ajute

Profimedia Images

În ultima vreme, Sergio Mayer Mori a reușit să atragă atenția presei prin prisma faptului că și-a reluat relația cu tatăl său, dar și cu fosta parteneră și mamă a copilului, Natalia Subtil. Cei doi comunică într-o manieră sociabilă pentru binele micuței Mila.

Fiul actriței Barbara Mori a mărturisit care este boala de care suferă și cum a reușit mama sa celebră să îl ajute

A punctat faptul că se găsește într-o altă etapă a vieții sale, una în care își dorește să se vindece, dată fiind boala pe care a descoperit că o are. Fiul faimoasei Barbara Mori a reușit să-și emoționeze fanii cu ultimele declarații oferite în fața presei. Suferă de o boală mentală și în prezent se bucură de ajutor din partea familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu oferit lui Eden Dorantes, actorul a punctat faptul că este important să se vorbească astăzi despre depresie, pentru că de cele mai multe ori nu se cunoaște cauza exactă a sa.

“Este foarte important să se vorbească despre depresie. Astăzi, umanitatea este foarte afectată de această boală și nici măcar nu se cunoaște întotdeauna. Este foarte important pentru că au fost cazuri în care oamenii și-au luat viața din cauza depresiei.”, a declarat actorul. Tânărul de 25 de ani a mărturisit cum a aflat de această situație. Se pare că stilul de viață pe care îl ducea l-a adus în această situație.

“Stilul de viață pe care îl duceam a fost un semnal de alarmă. Dintr-o dată îmi spuneam că de ce mă trezesc la 4 dimineața și apoi la 3 după masă? De ce nu trăiesc alături de familie? De ce nu vreau să ies cu prietenii? Toate acestea m-au adus în punctul în care mi-am dorit să plec din acel loc.”, a spus Sergio Mayer Mori.

Acesta s-a simțit într-adevăr norocos pentru că a fost întotdeauna înconjurat de oameni care l-au susținut și l-au iubit în cele mai grele clipe.

“În definitiv sunt o persoană foarte norocoasă. Am foarte multă lume în jur care mă sprijină și mă iubește. Mama mea, de exemplu. Am avut oportunități pe care nu multă lume le are, să-mi întindă mâna și să-mi spună că mă ajută.”, a punctat acesta.

Barbara Mori i-a salvat viața fiului său

A detaliat că prima care i-a sărit în ajutor a fost chiar mama sa. Aceasta s-a apropiat de el și Sergio Mayer Mori a izbucnit în plâns, spunându-și povestea.

“Eu sunt foarte norocos pentru că mama mea a fost cea care s-a apropiat de mine și mi-a spus că nu mă vede bine. Eu pe mama nu pot s-o mint, m-am pus să plâng și i-am zis că mă simt rău.”, a spus acesta. Fiul Barbarei Mori și al lui Sergio Mayer a început terapia pentru a depăși situația de sănătate. A punctat că vede viața într-o altă formă și acum mulțumește tuturor pentru norocul pe care îl are.

“Am început terapia, asta m-a ajutat mult. M-a făcut să-mi dau seama de multe lucruri importante, cum mă plângeam mereu de toată abundența pe care o aveam. Să schimbi această perspectivă ajută mult.”, a spus.

În articolul

Fiul actriței Barbara Mori a mărturisit care este boala de care suferă și cum a reușit mama sa celebră să îl ajute. “Am început să plâng”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x