Fiul actriței Lety Calderón are planuri mărețe pentru ziua sa de naștere. Luciano, tânărul bolnav de sindrom Down, împlinește 19 ani

Publicat pe 01.02.2023 la 09:28 Actualizat pe 01.02.2023 la 10:01

Fiul actriței Lety Calderón are planuri mărețe pentru ziua sa de naștere. Luciano, tânărul bolnav de sindrom Down, împlinește 19 ani.

Leticia Calderon poartă un costum albastru cu imprimeu

Fiul actriței Lety Calderón are planuri mărețe pentru ziua sa de naștere

Getty Images

Pe 17 februarie 2023, Luciano împlinește 19 ani și își dorește o zi de naștere cu totul specială. Cu toate acestea, Leticia Calderon, mama sa celebră, are alte planuri pentru fiul său.

Fiul actriței Lety Calderón are planuri mărețe pentru ziua sa de naștere

Fiul cel mare al faimoasei Leticia Calderon împlinește 19 ani pe 17 februarie și își dorește o petrecere grandioasă, așa cum a dezvăluit mama sa celebră în cadrul emisiunii Hoy. În 2022, atunci când a ajuns la vârsta majoratului, Luciano și-a dorit să-și sărbătorească ziua într-un club. Actrița și-a dorit totuși ca tânărul să cunoască înainte și alte locuri pe care ar putea să le frecventeze, atât pentru tineri cât și pentru adulți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“El vrea o petrecere mare, vrea să petreacă într-un club. Evident că eu nu pot să-l duc, înainte aș vrea să vadă alte locuri pentru că apoi o să i se pară plictisitor totul.”, a spus vedeta printre râsete, arată Univision.com. Carlo, fiul cel mic al faimoasei, împlinește 18 ani pe 19 februarie și astfel își va putea însoți fratele și astfel să petreacă zilele de naștere într-un club de noapte.

“Prima dată aș vrea să meargă cu fratele său Carlo care va împlini și el 18 ani, atunci va avea un sprijin și va putea să fie totul așa cum trebuie.”, a dezvăluit antagonista din Imperio de Mentiras. În prezent, Leticia Calderon filmează pentru telenovela El amor invencible. Astfel, aceasta i-a cerut permisiunea producătorului pentru a putea lua cina alături de fiul său. În luna octombrie a anului 2022, actrița de origine mexicană a dezvăluit că este de acord ca Luciano să meargă într-un club de noapte, însă însoțit de unchii săi.

“Frații mei deja s-au pus de acord și cunosc deja locul în care vor merge. Bineînțeles că o să-l sprijin să meargă. Să se distreze și să se bucure, o să-i dau bani ca să se distreze. Dacă toți bărbații au făcut asta, el de ce să n-o facă?”, a declarat plină de voie bună vedeta.

Leticia Calderon a fost surprinsă cu o serenadă chiar de ziua sa de naștere

În 2022, Luciano a împlinit 18 ani, ceea ce înseamnă faptul că acum este major și are toate actele necesare pentru a se comporta ca atare. Fiul cel mare al faimoasei Leticia Calderon a reușit să câștige inimile tuturor. Băiatul suferă de sindrom Down, însă a reușit până la această vârstă să realizeze multe dintre lucrurile pe care și le-a dorit de-a lungul timpului.

Alături de fratele său Carlo, acesta i-a oferit o surpriză mamei sale chiar de ziua sa de naștere. O serenadă și o zi petrecută împreună a fost suficient pentru ca Leticia Calderon să aibă tot ceea ce își dorește.

“N-aș fi putut să-mi petrec ziua de naștere într-un mod mai frumos. Vă mulțumesc pentru felicitări și mesaje. Lu și Carlo, vă iubesc!”, a scris actrița în mediul online. Vedeta obișnuiește să posteze fotografii alături de familia sa pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a strâns peste 300 de mii de internauți care-i urmăresc activitatea.

În articolul

Fiul actriței Lety Calderón are planuri mărețe pentru ziua sa de naștere. Luciano, tânărul bolnav de sindrom Down, împlinește 19 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x