Fiul Barbarei Mori îi calcă pe urme celebrei sale mame. Sergio Mayer joacă în noul serial Rebelde

Publicat pe 08.10.2021 la 15:45 Actualizat pe 08.10.2021 la 16:19

Sergio Mayer Mori, fiul cunoscutei actrițe Barbara Mori, joacă în cel mai noul serial “Rebelde”. Povestea aduce actori noi care spune povestea tinerilor de la Elite Way School.

Sergio Mayer Mori poartă un tricou alb și o jachetă neagră

Sergio Mayer joacă în noul serial Rebelde

Getty

După succesul pe care telenovela Rebelde l-a avut în 2004, acum a venit timpul ca serialul să capete o altă față. Elevii de la Elite Way School vin din nou în atenția fanilor, de astă dată îmbrăcați în uniforme diferite.

Printre actorii care joacă în serial se află și Sergio Mayer Mori, fiul actriței Barbara Mori, cunoscută cel mai bine pentru rolul său în telenovela “Rubi”.

Sergio Mayer Mori și-a început cariera ca și cântăreț și model. Ulterior, acesta și-a demonstrat talentele de actor și acum joacă într-una dintre cele mai importante producții care au frânt inimile adolescenților din întreaga lume.

Sergio Mayer Mori joacă în cel mai nou serial “Rebelde”

Comparațiile dintre “Rebelde” de anul acesta și serialul din 2004 au început deja să apară, însă publicul așteaptă episoade noi ale serialului pentru a-i atribui câteva calități.

Chiar dacă face parte din cea mai nouă producție “Rebelde”, Sergio Mayer Mori a făcut câteva declarații care au surprins fanii din întreaga lume. Acesta a spus că urăște formația RBD, însă și-a dat seama rapid de greșeala pe care a făcut-o și a revenit cu alte mesaje.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vreau să-mi cer scuze tuturor fanilor Rebelde și tuturor colegilor implicați în acest proiect. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. A fost o greșeală să mă exprim în acest fel și îmi pare foarte rău că v-am rănit. Promit să învăț din această greșeală.”, a spus acesta.

Mesajul pe care Sergio Mayer Mori l-a scris pentru fanii RBD din întreaga lume, a fost urmat de alte câteva cuvinte emoționante referitoare la acest incident.

“Trebuie să învăț lecția umilinței zilele acestea, asta din cauza atitudinii mele arogante și din pricina cuvintelor pe care le-am folosit. Din toată inima mea, îmi cer scuze.”, a mai spus acesta.

Sergio Mayer Mori și Raquel Chávez sunt împreună

Relația dintre Sergio Mayer Mori și Raquel Chavez a ținut de-a lungul timpului prima pagină a ziarelor, mai ales după ce aceștia au devenit părinți.

După incidentul pe care fiul Barbarei Mori l-a avut cu fanii RBD, iubita acesteia a mărturisit că ea cunoștea grupul din 2004 și chiar îi plăcea nespus de mult.

“Chiar am văzut Rebelde, am fost la un concert de-al lor în Cancun, i-am iubit. Dar Sergio niciodată nu i-a urmărit, nu au fost genul lui și trebuie să-i fie respectată părerea. Astăzi el face parte din acest proiect pentru că este o mare oportunitate profesională.”, a declarat iubita lui Sergio Mayer Mori.

Conflictele împotriva lui Sergio Mayer Mori au apărut din primăvara acestuia an, atunci când a fost stabilit faptul că actorul va juca în noul serial “Rebelde”. Este cunoscut faptul că bărbatul în vârstă de 23 de ani are o atitudine conflictuală.

Sergio Mayer Mori este născut pe data de 7 februarie 1998 și este cunoscut ca și cântăreț. Cu toate acestea a jucat în câteva producții importante, printre care și “Viento en contra” în care apare alături de mama lui, Barbara Mori.

În articolul

Fiul Barbarei Mori îi calcă pe urme celebrei sale mame. Sergio Mayer joacă în noul serial Rebelde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x