Fiul Leticiei Calderon pleacă de acasă. Fratele său i-a transmis un mesaj emoționant

Publicat pe 24.09.2024 la 20:05 Actualizat pe 24.09.2024 la 20:30

“Îmi lipsește foarte mult.”, a spus Luciano, fiul cu Sindrom Down al faimoasei Leticia Calderon. Frații au fost separați timp de câteva luni.

actori in diferite ipostaze

Fiul Leticiei Calderon pleacă de acasă

Getty Images

Leticia Calderon a demonstrat că familia este pe primul loc în viața sa. De când a devenit mămică în urmă cu 19 ani, a ales să-și dedice viața creșterii celor doi fii. Cu toate acestea, nu a abandonat cariera de actriță și a continua să apară în luminile reflectoarelor alături de ei.

Fiul Leticiei Calderon pleacă de acasă

Este cunoscută pentru lupta sa de a-și duce până la capăt viața de mămică cu dragoste și dedicare. Ca orice mamă, acum trebuie să înfrunte ideea de a-și lăsa copiii să zboare din cuib. Într-o întâlnire recentă cu fanii, Leticia Calderon a declarat că fiul cel mare trăiește în Canada. Carlo și-a îndeplinit astfel un vis, acela de a studia în afara țării sale, arată tvnotas.com.mx.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lety Calderon a menționat că tânărul a plecat pentru câteva luni în Canada pentru a studia engleză și franceză. Cel care a fost extrem de afectat de această schimbare a fost celălalt fiul al său. Lucian, tânărul care suferă de sindrom Down a transmis un mesaj în fața camerelor.

“Îmi e dor de o persoană care este în Canada și sper să mă vadă. Mi-e foarte dor de fratele meu, adevărul e că îmi lipsește foarte mult și îl iubesc. Mulțumită lui sunt o persoană.”, a comentat acesta. Potrivit spuselor actriței, Carlo va reveni în Mexic în luna decembrie, după mai multe luni de locuit în străinătate. Absența fiului său Carlo nu este singura pe care vedeta o va trăi.

Și Luciano își dorește să fie independent. De ceva timp, Leticia Calderon a făcut publică informația că tânărul are deja un apartament acolo unde își dorește să trăiască, departe de mama sa. El însuși a decis că vrea să-și dezvolte singur un trai, fără ajutor, așa cum se întâmplă în general în cazul personaelor care suferă de sindrom Down.

Fiul cu sindrom al Leticiei Calderon își dorește să trăiască singur

Luciano este foarte emoționat pentru că își dorește să-și trăiască viața singur, într-un mod independent. În curând, actrița va trebui să-l ajute cu mutarea, după ce a avut de aranjat apartamentul în care acesta va locui. A durat aproae 1 an pentru ca acest lucru să fie realizat în mod organizat.

Leticia Calderon a rămas una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. A jucat rolul principal Esmeralda și a rămas un icon în acest fel. Are peste 500 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate alături de copiii săi.

A demonstrat că îi implică în orice activitate, asta pentru că își dorește să îi aibă alături la fiecare pas. Se descrie ca fiind „femeie, actriță și mamă”. Pe lângă telenovele, de-a lungul timpului Leticia Calderon a jucat și în piese de teatru sau filme. Recent, a decis să fie alături de fiul său Luciano, băiatul care suferă de sindrom Down. Formează o relație de familie ideală, așa cum își dorește să le arate tuturor.

În articolul

Fiul Leticiei Calderon pleacă de acasă. Fratele său i-a transmis un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2024. Racii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Primar, prins când fura curent de la reţeaua publică pentru a-şi ilumina curtea. Factura venea în contul primăriei
a1.ro
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
HelloTaste.ro
Pui cu smântână și ciuperci. Rețetă ca la bunica acasă
Catine
2 zodii se bucură de abundență de la Univers în ziua de 26 septembrie 2024. Acești nativi sunt cu adevărat norocoși
useit.ro
Barajul Celor 3 Defileuri din China afectează rotația Pământului. Cum e posibil
as.ro
Cât de frumoasă este soţia milionarului Nicolae Cristescu. Elena este o prezenţă discretă şi elegantă
MediCOOL
Alimentația pentru anemie. Ce alimente trebuie să conțină o dietă corectă
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
DeParinti
Gestionarea banilor: cum îl înveți pe copil despre valoarea banilor
MediCOOL
Ceaiuri pentru sănătatea creierului. Pot ameliora stările de stres
HelloTaste
Tort de banane cu caramel și ciocolată, pentru momentele dulci
x