Fiul lui Itati Cantoral și-a petrecut vacanța alături de Mayrin Villanueva și frații vitregi. Ce fotografii a postat tânărul în mediul online

Publicat pe 12.04.2023 la 16:00 Actualizat pe 12.04.2023 la 16:29

Fiul lui Itati Cantoral și-a petrecut vacanța alături de Mayrin Villanueva și frații vitregi. Ce fotografii a postat tânărul în mediul online.

Itati Cantoral poartă o cămașă roș cu mâneci lungi și părul scurt , bob

Fiul lui Itati Cantoral și-a petrecut vacanța alături de Mayrin Villanueva și frații vitregi

Profimedia Images

Mayrín Villanueva i-a mulțumit faimoasei Itati Cantoral pentru faptul de a le fi alături copiilor săi în luna octombrie a anului trecut. Acum, în mediul online au apărut fotografii care atestă că unul din gemenii antagonistei din telenovele a petrecut alături de Eduardo Santamarina și mama vitregă în Europa.

Fiul lui Itatí Cantoral și-a petrecut vacanța alături de Mayrín Villanueva și frații vitregi

În ciuda faptului că sunt frați vitregi, copiii actrițelor Mayrín Villanueva și Itatí Cantoral și-au format de-a lungul timpului o relație extrem de strânsă. Pe rețelele sociale apar în cele mai multe dintre fotografiile de vacanță. Cea mai recentă dintre acestea a fost o călătorie în Europa. Itatí Cantoral și Mayrín Villanueva sunt unite datorită aceeași persoane, Eduardo Santamarina. Prima dintre ele a fost căsătorită cu actorul între 1999 și 2004, în timp ce următoarea este actuala lui soție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, faimoasele împart o familie frumoasă și unită. Cantoral și Santamarina au împreună doi băieți gemeni, Jose Eduardo și Roberto ce s-au născut în 2000. Julia este fiica pe care actorul o are în comun cu Mayrin Villanueva ce s-a născut în 2009. De asemenea, aceștia au împărțit căminul cu Romina și Sebastian, copiii pe care vedeta din Vecinos îi are din căsnicia cu Jorge Poza. Fără a o lăsa deoparte pe Maria Itati, fructul iubirii dintre actrița din Maria la del Barrio și Carlos Alberto Cruz.

Fiul lui Itati Cantoral a plecat în călătorie în Europa alături de Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva. Portugalia a fost destinația favorită. Eduardo Santamarina, Sebastián Poza, Julia Santamarina și Eduardo au plecat cu toții. Fiul actriței Itati Cantoral a fost cel care ulterior a publicat imagini în mediul online, mândru de călătoria alături de oamenii dragi. Atât mama, cât și mama vitregă i-au lăsat acestuia o serie de emoji-uri.

Ce spune Itatí Cantoral despre rolul de “soacră” în relația unuia dintre copiii săi

De data aceasta este vorba despre Roberto Miguel, geamănul faimoasei Itati Cantoral și al lui Eduardo Santamarina. Actrița a dat detalii despre timpul pe care tânărul îl petrece alături de persoana care îl face fericit. De asemenea, a subliniat care este situația actuală în casa sa, de când băieții au plecat fiecare către dorințele proprii personale.

“Îmi place de nora mea, care nu este încă 100% noră, dar e ca și cum ar fi pentru că este iubita fiului meu. Dar dacă lucrurile merg în continuare la fel, să se știe că eu o iubesc foarte mult.”, a declarat Itati Cantoral. Cu toate că a fost întotdeauna percepută ca antagonistă, mărturisește că este exact contrariul a ceea ce se vede pe micile ecrane.

“Nu știu, dacă ar fi să fiu în acel rol în realitate, cred că aș face mult mai rău. Dacă cineva se ia de copiii mei, desigur, cred că toate mamele ar face orice lucru le-ar sta în putință. Chiar dacă nu mai sunt puiuți, chiar dacă sunt mari, trebuie să ai empatie pentru ei.”, a continuat vedeta. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele.

În articolul

Fiul lui Itati Cantoral și-a petrecut vacanța alături de Mayrin Villanueva și frații vitregi. Ce fotografii a postat tânărul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x