Fiul lui William Levy are iubită. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe Christopher Levy

Publicat pe 12.08.2022 la 21:00 Actualizat pe 12.08.2022 la 19:19

Christopher Levy are iubită. Fiul actorului William Levy s-a lăsat fotografiat alături de tânăra care l-a cucerit și imaginea a ajuns deja virală pe internet. Cum arată cei doi.

Christopher Levy stă alături de familie și poartă un costum sport și o șapcă. Tânărul zâmbește

Christopher Levy alături de familie în cadrul unui meci de baseball. 31 dec. 2018

Profimedia Images

La doar 16 ani, Christopher Levy îi calcă pe urme tatălui său celebru, William Levy. Tânărul are iubită, iar prima imagine alături de aceasta a apărut deja în mediul online. Cei doi s-au lăsat fotografiați și nu s-au sfiit să le arate tuturor cât de fericiți sunt.

Cu puțin timp înainte de Sfântul Valentin, Christopher Levy a apărut pe rețelele de socializare alături de iubita sa. Cum arată aceasta.

Fiul lui William Levy are iubită

Săgeata lui Cupidon pare să-l fi atins și pe Christopher, fiul lui William Levy și a celebrei Elizabeth Gutiérrez. Tânărul de 16 ani trăiește din plin prima lui dragoste alături de o tânără superbă cu care s-a lăsat fotografiat.

Cei doi nu s-au sfiit deloc, așa că fata a postat imediat imaginea în mediul online, acolo unde fanii i-au împânzit cu comentarii. Numele tinerei este încă un mister, asta pentru că pe contul personal de Instagram, aceasta se înfățișează sub un pseudonim. Cu toate acestea, fericirea celor doi este întipărită pe chipurile lor și asta și-au dorit și internauții să vadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este oficial. Sezonul dragostei. Arată-ți perechea.”, a scris tânăra în dreptul unor fotografii postate pe InstaStory, conform Hola.com. Cu toate că până acum nu s-a aflat niciun detaliu despre tânăra care l-a cucerit pe Christopher Levy, aceasta pare a fi la fel de îndrăgostită ca și fiul lui William Levy.

Deși sunt puține postările care îi arată pe cei doi împreună, se poate observa cu ușurință faptul că tinerii au trecut de la prietenie la iubire din octombrie anul trecut. În fotografia postată pe contul de Instagram, tânăra stă așezată în brațele lui Christopher Levy și amândoi zâmbesc fericiți. Aceasta poartă o rochie scurtă, de seară.

Ceea ce pare interesant, este faptul că fiul lui William Levy și-a prezentat deja iubita mamei sale, Elizabeth Gutiérrez. Aceasta a lăsat câteva aprecieri pe contul de socializare al tinerei, semn că este de acord cu relația fiului ei.

Christopher Levy îi calcă pe urme tatălui său, William Levy

Christopher Levy este la fel de atrăgător ca și tatăl lui, iar fanele consideră același lucru. Cu toate acestea, inima tânărului a reușit să fie deja furată. Iubita lui Tophy, așa cum îl alintă apropiații, este îndrăgită de toată familia.

Atât sora, cât și mama băiatului sunt de acord cu relația acestuia și îi sprijină fiecare gest pe care acesta îl face către o viață frumoasă și plină de zâmbete. Christopher Levy este activ pe rețelele sociale, acolo unde are peste 800 de mii de fani și 88 de fotografii și filmulețe. Tânărul este pasionat de sport și practică baseball de mic copil.

În ciuda accidentului pe care l-a avut pe terenul de golf, Christopher Levy a reușit să-și revină miraculos și să se reîntoarcă pe teren, acolo unde și-a dorit întotdeauna să fie. Acesta a suferit multiple operații după ce o mașină de golf în care se afla a pierdut controlul și i-a căzut acestuia pe picioare. Ulterior, William Levy le-a mulțumit fanilor pentru gândurile bune transmise familiei.

În articolul

Fiul lui William Levy are iubită. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe Christopher Levy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x