Fiul cel mare al lui William Levy și al lui Elizabeth Gutiérrez a postat prima fotografie cu partenera sa. Cum arată tânăra

Publicat pe 04.05.2024 la 18:30 Actualizat pe 04.05.2024 la 10:24

Christopher Levy a arătat cine ar putea fi partenera lui, asta cu ocazia zilei sale de naștere. În urmă cu trei luni, mama sportivului, Elizabeth Gutiérrez, l-a apărat pe acesta în fața celor care susțineau că are o altă orientare.

William Levy și al lui Elizabeth Gutiérrez

Gettyimages.com

Christopher Levy, fiul cel mare al lui William Levy și al lui Elizabeth Gutiérrez, ar fi, la 17 ani, într-o relație amoroasă, pe care nu se teme să o afișeze în public.

Cum arată iubita lui Christopher Levy, fiul cel mare al lui William Levy și al lui Elizabeth Gutiérrez

Adolescentul însuși a fost cel care a făcut cunoscut, prin intermediul unei fotografii pe rețelele de socializare, că inima sa ar fi deja "dată" unei tinere domnișoare. Acesta a postat un mesaj care confirmă că este într-o relație: "La mulți ani, frumoaso. Te iubesc".

Tânăra a repostat imaginea pe profilul său de Instagram și i-a răspuns actorului: "Te iubesc" și un emoji cu o inimă albă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit site-ului Hola!, 'Tophy', așa cum este numit cu afecțiune odrasla lui William Levy, este cu Puente de "mai puțin de doi ani", întrucât la începutul anului 2022 era cu Avery Mish.

Elizabeth Gutiérrez își apără fiul de speculațiile privind orientarea sa sexuală

În mai multe rânduri, actrița i-a luat apărarea lui 'Tophy'. De exemplu, în iulie, ea a pus capăt acuzațiilor potrivit cărora "este homosexual", dar că ascunde acest lucru "pentru a nu-și dezamăgi tatăl".

Mama lui a fost fermă: "Ca mamă vă spun: nu mai inventați... și vă rog să ne respectați!", i-a răspuns ea unui utilizator plcare a lăsat un comentariu răutăcios.

Până acum, el a ținut sub tăcere detaliile vieții sale private, spre deosebire de celebrii săi părinți.

Deși Elizabeth Gutiérrez nu a vorbit despre presupusa ei noră, ea s-a destăinuit recent despre modul în care îi susține pe Christopher și Kailey.

"Copiii mei îmi povestesc mereu toate visurile lor și niciodată nu le spun: "Oh, te rog...". Nu, dimpotrivă: 'Bineînțeles că poți, poți să o faci, vei reuși'", a povestit ea în timpul difuzării emisiunii sale 'Ojos de mujer'.

În articolul

Fiul cel mare al lui William Levy și al lui Elizabeth Gutiérrez a postat prima fotografie cu partenera sa. Cum arată tânăra

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri seară
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x