Fiul vedetelor de telenovele Eduardo Capetillo și Biby Gaytan are o relație cu o actriță mai mare cu 22 de ani decât el. Despre ce este vorba

Publicat pe 23.07.2023 la 17:40 Actualizat pe 23.07.2023 la 18:23

Eduardo Capetillo Jr. ar avea o relație cu Fabiola Campomanes în vârstă de 50 de ani. Ce spun publicațiile din lumea telenovelelor.

Eduardo Capetillo și Biby Gaytan stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Eduardo Capetillo și Biby Gaytan

Profimedia Images

La începutul lunii iulie, Eduardo Capetillo Jr și Fabiola Campomanes au participat împreună în cadrul unui show culinar în Mexic. S-a observat încă de la început chimia între cei doi.

Eduardo Capetillo Jr. ar avea o relație cu Fabiola Campomanes în vârstă de 50 de ani

Chiar dacă niciunul nu a vorbit despre o posibilă relație. Ivonne Montero care de asemenea a făcut parte din show a declarat că i-a văzut împreună. Nu a fost totuși singura care a fost martora unui astfel de eveniment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cu toții i-am văzut, eu i-am văzut împreună, zâmbitori. Nu pot să spun dacă a fost o conexiune sexuală pentru că nu am văzut, dar erau foarte apropiați și este o mare complicitate. E o mare afinitate între cei doi, nu pot să spun mai mult decât atât. Se vedeau bine împreună, vorbeau și se distrau.”, a dezvăluit vedeta, arată univision.com.

Potrivit celor mărturisite de Ivonne Montero, diferența de vârstă dintre cei doi nu a reprezentant un impediment pentru a interveni o chimie evidentă. Fabiola are 50 de ani, în timp ce fiul celebrilor actori are 28 de ani.

“Are importanță în sensul că ar trebui să te facă fericită, eu am avut relații cu persoane mai mici ca mine și adevărul e că este bine.”, a mai spus Ivonne Montero. Aceasta a format un cuplu cu Fabio Melanitto, cântărețul care s-a stins din viață și i-a dăruit unica fiică. Acesta era mai mic decât ea. Acum Ivonne Montero spune că nu mai caută o astfel de relație.

„Sunt mulți ani de cât nu mai practic asta, nu o mai fac, nu mai caut, nu mai pretind, dar dacă sunt așa relațiile este minunat. Ai multe de învățat și se spune că este colagen pur.”, a mai spus vedeta printre râsete. Ivonne Montero a sugerat faptul că cei doi au multe calități și ar putea forma un cuplu minunat.

“Lalo e un băiat minunat, e foarte educat, cu o educație fină, foarte frumoasă, e foarte respectuos, e cavaler, atunci toate am putea cădea la picioarele lui.”, a spus Ivonne Montero despre Eduardo Capetillo Jr.

Detalii despre presupusa relație a lui Eduardo Capetillo Jr

Fabiola Campomanes este o actriță de origine mexicană ce a participat în diverse telenovele precum Los parientes pobres, Las tontas no van al cielo, Teresa, Mi corazon es tuyo și Cabo, fiind doar câteva dintre acestea. A fost prezentatoare în cadrul show-urilor precum Wax și Incognito.

Cât despre Eduardo Capetillo Jr., acesta se concentrează asupra carierei muzicale. Își dorește să aibă succes atât pe plan național cât și internațional. În 2022, într-un interviu cu Berenice Ortiz, acesta a menționat că proiectul muzical la care a lucrat alături de echipa sa timp de un an este pregătit să fie oferit publicului. Cântărețul în vârstă de 28 de ani a subliniat că stilul muzical ales este relaționat cu viața pe care a trăit-o încă de mic copil.

“Eu cel mai comod mă smt cu pălăria și cu cizmele mele, încă de mic. Am crescut la fermă, ce să-ți spun mai mult. Acolo mă simt cel mai mulțumit și sunt bine.”, a spus cântărețul.

În articolul

Fiul vedetelor de telenovele Eduardo Capetillo și Biby Gaytan are o relație cu o actriță mai mare cu 22 de ani decât el. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x