Fostul soț al lui Edith Gonzalez și iubita actuală, Luz Blanchet, dezvăluie dacă au planuri de căsătorie

Publicat pe 09.01.2024 la 16:47 Actualizat pe 09.01.2024 la 17:46

Văduvul lui Edith González, Lorenzo Lazo, și partenera sa, prezentatoarea Luz Blanchet, au clarificat dacă plănuiesc să se căsătorească în viitor.

Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo

Gettyimages.com

În luna iulie a anului trecut, economistul în vârstă de 70 de ani și fostul colaborator al publicației Hoy, în vârstă de 56 de ani, și-au anunțat relația, care începuse de curând. Acum, după nouă luni de relație stabilă, Lorenzo Lazo și Luz Blanchet au dezvăluit că nu au în plan să se căsătorească.

Cum comentează decizia de a nu se căsători

"E necesar să mă reconfigurez și să renunț la multe lucruri, iar asta i-am spus lui Lazo încă de la începutul relației noastre", a explicat ea într-un interviu pentru Quién, publicat pe 8 ianuarie.

"I-am spus: 'Vreau să trăiesc fiecare zi la intensitate maximă'. Cred că este cea mai sinceră modalitate de a trăi, pentru că atunci când ești fericit într-o relație, nu este nevoie de mari promisiuni", a adăugat ea.

Blanchet a subliniat că nu consideră necesară "semnarea unei hârtii pentru viitorul pe termen lung": "Ceea ce ofer este cea mai autentică versiune a mea, sunt fericită și nimic nu este mai cinstit."

În timp ce Lazo a recunoscut că o legătură legală nu ar influența nivelul lor de fericire, precizând că sentimentele lor sunt clare.

"Dacă pentru alții aceasta nu este suficientă, pentru noi nu reprezintă o problemă. Avem o relație care ne surprinde prin cât de profundă și plină de bucurie este pentru amândoi să fim împreună", a declarat Lazo.

"Mergeam pe un teren fragil și nu știam dacă ea va fi la fel de implicată ca și mine, dar am căzut amândoi și avem conversații foarte interesante", a împărtășit el.

Lorenzo Lazo a mărturisit că nu și-a imaginat niciodată că își va pierde soțiile anterioare

"Niciodată nu m-am gândit că voi pierde un partener și viața m-a pus la încercare, am pierdut ambele soții", a spus el.

În 2009, el a suferit pierderea lui Concha de la Mora, mama fiicei sale Lorenza, cu care a fost căsătorit timp de 21 de ani.

Zece ani mai târziu, în iunie 2019, analistul internațional a rămas din nou văduv, după moartea lui Edith González, moarte cauzată de cancer ovarian.

"Ai investit totul în aceste două relații și când vine vorba de probleme de sănătate, te dedici complet. Dar atunci când partenerul pleacă, trebuie să-ți reevaluezi prioritățile personale", a spus el.

"Trebuie să te confrunți cu un judecător foarte critic, exigent, care nu acceptă scuze și acesta e chipul pe care îl vezi în fiecare dimineață în oglindă", a reflectat el.

Ambele decese au fost extrem de dureroase pentru Lazo, dar a înțeles că viața merge mai departe și că trebuie să continue cu proiectele personale, conform publicației.

În articolul

Fostul soț al lui Edith Gonzalez și iubita actuală, Luz Blanchet, dezvăluie dacă au planuri de căsătorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x